2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
خاهش میکنم ،هر کسی ی اخلاق بدی داره یکم زود عصبی میشما ولی بخدا هیچی تو دلم نیست هیچی،و خیلیم منطقی ...

وای وای از دست این زود عصبی شدن و هیچی تو دل نبودن شما مردا .دقیقا مث شوهرم .قدیما اهمیت نمیدادم اما الان منم عصبی میشم بخصوص با بچه ها تندی کنه. واقعا سر چیرای الکی چرا باید آدم عصبی بشه اخه؟ایشونم اتفاقا شوخ تشریف دارن تو جمع همه روده بر میشن .و خیلی خیلی روحیه شاد و شکست ناپذیری داره با درجه ی خیلی بالای سرزندگی و امید به زندگی.برعکس من ک تا تقی به توقی بخوره دنیا ب آخر میرسه برام.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره کاملا جدی گفتم قشنگ بود.ماشالله پس خیلی بزرگه .هال شما از خونه ما ک ۴ نفری توش زندگی میکنیم بزرگ ...

ممنون دیگه سلیقم این بود 😅ا ه ۶۰متره خودم گفتم بذار بزرگ باشه.خب دیگه تهران اینحوریه شرایطش نباید مقایسه کنی با شهرستان باز خوبه ک اونم دارین خداروشکر...اره مبل زیاد میخاد 😅پیام میدم ج میده خیلی دوسش دارم خیلی خیلی الانم دارم آهنگشو گوش میدم بخدا،زمان جوونیاش صداش خیلی زلال بود نمیدونم آهنگاشو شنیدی یا نه و لی من بیشتر عاشق آهنگای  قدیمیشم

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای وای از دست این زود عصبی شدن و هیچی تو دل نبودن شما مردا .دقیقا مث شوهرم .قدیما اهمیت نمیدادم اما ...

دیگه چیکار کنیم عصبی میشیم دست خودمون نیست ک😅من چن روز پیش گوشیمو میخاستم بزنم رو بالشت البته عصبی بودم زدم رو فرش و شکست 😅عصبی بودن خیلی بده واقلا

منم مثل شماهم امیدم یدفع کم میشه ب زندگی

ممنون دیگه سلیقم این بود 😅ا ه ۶۰متره خودم گفتم بذار بزرگ باشه.خب دیگه تهران اینحوریه شرایطش نباید م ...

کجایی ۳ روزه؟ سلیقت خوب بوده 👏👏.تهران لونه زنبورن سر و کله تو هم اما چ میشه کرد .بقول مادر شوهرم برای باوکده 😂😂ولا گوش ندادم اهنگاشو .حتما خوبه ک شما اینقد طرفدارشی .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دیگه چیکار کنیم عصبی میشیم دست خودمون نیست ک😅من چن روز پیش گوشیمو میخاستم بزنم رو بالشت البته عصبی ...

چی بگم ولا .منم دیگه زود عصبی میشم .ن تنها نتونستم ایشونو درست کنم خودمم مث این شدم.منم عصبی میشم ولی خوب خیلی دیر و سعی میکنم سر هر چیز الکی عصبی نشم.گوشی چ گناهی داره بخودت ضرر .یدونه میزدی تو گوشت 😂هم گوشیت ضرر نمیشد هم از سرت میپرید

کجایی ۳ روزه؟ سلیقت خوب بوده 👏👏.تهران لونه زنبورن سر و کله تو هم اما چ میشه کرد .بقول مادر شوهرم ب ...

گوشیم شکسته 🤦‍♂️ینی شکستمش 🤦‍♂️ممنون😅باز خوبه اینم هست اجاره نمیدین زندگی شهری همینه دیگه راس میگه خونه بزرگ میخای چیکار 😅زندگیمه زندگییی حیف الان فعالیتش کم شده حیف اینجا بود الان بی رقیب بود ولی اشتباه کرد اهنگ سیا ...سی خوند حیف شد

چی بگم ولا .منم دیگه زود عصبی میشم .ن تنها نتونستم ایشونو درست کنم خودمم مث این شدم.منم عصبی میشم ول ...

ای بابا خودتم ک عصبی میشی 😅اون لحظه بزنم تو گوشم نمیگن پسره دیونس یا روانیه😶همون گوشی بهتره ضررم دیگه باید باشه ضرر جانی نباشه مول میادو میره

گوشیم شکسته 🤦‍♂️ینی شکستمش 🤦‍♂️ممنون😅باز خوبه اینم هست اجاره نمیدین زندگی شهری همینه دیگه راس میگ ...

عیب نداره دیکه شده ضرر زدی رفت .پس برا همون نبودی ؟ چرا باید یکی دیگه ک نه دیدی نه پیشته زندگیت باشه🤕🤕 ببخیال بابا .من از همون اولم ن دلم واسه فوتبالیستا میرفت نه بازیگرا دوره دبیرستان دخترا چیا نمیگفتن.میگفتم چرا باید ضعف کنی واسه کسی ک اصلا نمیدونه تو هستی نیستی

ای بابا خودتم ک عصبی میشی 😅اون لحظه بزنم تو گوشم نمیگن پسره دیونس یا روانیه😶همون گوشی بهتره ضررم د ...

اره ولا از دست این همشهری شما ک عصبی میشه با بچه .من خیلی خیلی حساسم رو بچه ها .وحشتناکککک اونم میگه بدبخت اینا میرن سر زندگیشون منو تو میمونیم .پشت اونا رو میگیری.گفتم تا وقتی هستن من جونمم میدم براشون .بخداهرکی میشناسه میگن تو اصلا اصلا ب قیافت نمیاد عصبی بشی خیلی چهرم آرومه .میگم تعجب میکنن.مگه تو جمع عصبی شدی ؟ دیونه ای دیکه میزنی گوشی میشکنی 😅😅دوتا داد بزن تموم میشه ضربه نزن

عیب نداره دیکه شده ضرر زدی رفت .پس برا همون نبودی ؟ چرا باید یکی دیگه ک نه دیدی نه پیشته زندگیت باشه ...

تاباشه از این ضررا،اره دیگه گوشی نداشتم دیگه،مهم نیست ک کسی رو ببینی یا اونو داشته باشی وقتی حال دلت پیش یکی خوش بود بااینکه حتی پیشتم نیست میشه نفراول زندگیت و وایب خوبی از میگیری ،ا ه دخترا اینجورین ولی من کلا صداشو خودشو دوست دارم دس خودم نیست ک😁حالا بجز این خوانندهه چند نفری هستن ک وایب خوبی میگیرم ازشون بااینکه حتی پیشم نیستن از قدیم گفتن دوری و دوستی

اره ولا از دست این همشهری شما ک عصبی میشه با بچه .من خیلی خیلی حساسم رو بچه ها .وحشتناکککک اونم میگه ...

راست گفته بنده خدا ولی حس مادرانه ی چیز دیگس بچه هاشو حتی از شوهرشم بیشتر دوست داره الکی نیست ک میگن فداکار،چهرتم ندیدم ولی حس میکنم آرومو معصومو مظلوم و ساکت باشی از اخلاق رفتارت معلومه،منو خاهرام بودیم جالب اینجاس شکسته شد گفتم چ غلطی کردم 🤦‍♂️کاش یکی باشه بزنه ادن نمیتونه خودشو بزنه ک

تاباشه از این ضررا،اره دیگه گوشی نداشتم دیگه،مهم نیست ک کسی رو ببینی یا اونو داشته باشی وقتی حال دلت ...

بله دیگه گذشت فدا سرتون .چی بگم منم از خیلیا وایب خوب میگیرم ولی نمیشن زندگیم😬 .چی بگم هرکسی یجوریه .پسرا بیشتر بروز میدن احساساتشونو نسبت ب افراد معروف حس میکنم

راست گفته بنده خدا ولی حس مادرانه ی چیز دیگس بچه هاشو حتی از شوهرشم بیشتر دوست داره الکی نیست ک میگن ...

ن بابا میدونه مقصره میخواد ماست مالی کنه .بچه دیکه اسمش روشه بالاخره شیطنت داره لجبازی داره.الکی عصبی شدن نداره.من اره میگم بچه هارو بیشتر دوس دارم .اون قسم میخوره من تورو بیشتر دوست دارم.ممنون شما لطف دارین.کاری ب کسی ندارم در کل سرم تو لاک خودمه.دیگه پشسمونی فایده نداره .پیش میاد عیب نداره .کیو بزنی 🤔🤔همون گوشیو بکوب شر دست خودت نده 😅

بله دیگه گذشت فدا سرتون .چی بگم منم از خیلیا وایب خوب میگیرم ولی نمیشن زندگیم😬 .چی بگم هرکسی یجوریه ...

بله مهم نیست فردا درستش میکنم جالب اینجاس چند ماه میش بازن درستش کردم😅نمیدونم من یکی دو نفری هست ک حتی ندیدمشون ولی دوسشون دارم مهم اینکه وقتی هستن حال دلم خوشه و حس خوبی دارم سیروس ک برادر بزرگ منه بخدا😅ن من با هر کسی اوکی نمیشم یا دوسش ندارم قلبم مسجد ک نیست هرکی خاست بره بیاد

ن بابا میدونه مقصره میخواد ماست مالی کنه .بچه دیکه اسمش روشه بالاخره شیطنت داره لجبازی داره.الکی عصب ...

واقعا بعضی وقتا ادنو کفری میکنن بچه هااا😅مادرم بخدا عین بچه های کوجیک دور نن میچرخه ولی پدرم اصلا میگه ولش کن.مردا همینجورین دلشون سنگه سختن مادره ک همش نگرانه و دلواپس...ن گفتم نمیتونم خودمو بزنم حساب کن عصبی هستی خودتو بزنی میگن روانیه این 😅یکی باشه بزنه بهتره اونم احتمال داره دعوا بشه ،بنظرم گوشیه بهتره