2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست

چقدر خوشگل و شیک،خوشم اومد خیلی ،من بعضی وقتا میرم بازار نگاه میکنم میگم بخرم نخرم 😅ولی گفتم تا ۲،۳سال دیگه از مد میفته و پشیمون شدم،ولی تی وی وال رو میخام انجام بدن ی طرح دیدم خیلی شیکه و خوشگل زنگ زدم گفتن ۱۵تمن 

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

خدا کنه فقط بشه درستش کرد یجوری یا کلا شیرشو تعویض کنن،پس همونجوری ببین منووو😅بخدا پرده انداختم سرت ...

مبارکت باشه .عکس پرده رو دیدم😊😊فرستادی واسه اون خانمه که تو تاپیکا باهاش حرف میزدی قشنگ بود.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه بد ذاتم هست دیگه ولش کن پس 😅طبق تجربه ی خودم اکثر خانمای سبزه خیلی خطرناک و زیرک هستن بهم ثابت ش ...

اره مثلا میگن مهربونیم ولی ذاتشونو نشون میدن جای خودش زیرک ک نه میخوان زرنگ بازی در بیارن ولی دستشون رو میشه .من اهنگاشو دوس دارم شوهرم میگه چیه هی ناله میکنه.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مبارکت باشه .عکس پرده رو دیدم😊😊فرستادی واسه اون خانمه که تو تاپیکا باهاش حرف میزدی قشنگ بود.

ممنون،اها پس اونجا دیدی ،اونموقع شماهم بودین مگه داخل تاپیک نامحسوس دیدین هااا😅۲سال پیش بود پارچش حریر ساده نیست زر داره داخلش نور بهش میخوره برق میزنه گفتم بذار همینو بزنم قشنگ تره اون موقع متری۲۵۰بود شال های اطرفشم طوسیِ ولی داخل عکس تیره نشون میده،واقعا سخت شده وسیله بخررری ی واشر شده ۲۰تمن🤦‍♂️

اره مثلا میگن مهربونیم ولی ذاتشونو نشون میدن جای خودش زیرک ک نه میخوان زرنگ بازی در بیارن ولی دستشون ...

۲بار با یکی بگردی دیگه اخلاق و رفتارش میاد دستت،بعضیا هست ب قول خودمون دمیان تره ینی با شیرین زبونی میخان گولت بزننن وگرنه ذاتشون خوب نیست،ن قشنگ میخونه صداش خوبه انصافااا 

چقدر خوشگل و شیک،خوشم اومد خیلی ،من بعضی وقتا میرم بازار نگاه میکنم میگم بخرم نخرم 😅ولی گفتم تا ۲،۳ ...

ممنون .قابل دار نیس.ایشالله بسلامتی.ولی ۱۵ زیاده واقعا چن سال بعدش دل آدمو میزنه هزینشم زیاد میمونی چیکارش کنی.یه میز ساده خوشکل بگیر هروقتم خواستی عوض کنی حداقل بابتش زیاد هزینه نکروی

ممنون،اها پس اونجا دیدی ،اونموقع شماهم بودین مگه داخل تاپیک نامحسوس دیدین هااا😅۲سال پیش بود پارچش ح ...

فک کنم تایپک خودت بود اومدم نمیدونم چیو چک کنم دیدم .اره نامحسوس😅😅قشنگ بود ساده و شیک

۲بار با یکی بگردی دیگه اخلاق و رفتارش میاد دستت،بعضیا هست ب قول خودمون دمیان تره ینی با شیرین زبونی ...

اره دیگه هرکسی یه اخلاقی داره ،ممکنه خیلیا اخلاق منو نپسندن .اره قشنگه صداش چون با غم میخونه و آهنگاش خیلی وقتا ک تو فکر میرم انگار حرف دل منو میزنه😪

فک کنم تایپک خودت بود اومدم نمیدونم چیو چک کنم دیدم .اره نامحسوس😅😅قشنگ بود ساده و شیک

اها خوبه پس..حالا سلیقم خوبه یا نه حقیقت رو بگین لطفا؟؟

کلا رنگ طوسی دوست دارم،گفتم فرش بخرم کرم طلایی بخرم یا طوسی چون کابینتامم سفید طوسیه😁عید گفتم برو خونه تکونی کنم خونمو گفتم ی دستمالی بکشم ولی رفتم نگاه کردم گفتم کی انجام بده ولش کن همونجوری موند تمیزه ها ولی گفتم ی دستمال بکشم ک تنبلی نذاشت...ب مادرم گفت عکس امامی خواننده رو میخام بزرگش کنم قابش کنم رو دیوار گفت علط کردی تو خونه خودمونم آرامش نداریم😅

اره دیگه هرکسی یه اخلاقی داره ،ممکنه خیلیا اخلاق منو نپسندن .اره قشنگه صداش چون با غم میخونه و آهنگا ...

بله صددرصد،من طبق شناختی ک ازتون دارم خوبین ،ولی مادرن میگه بمن بیچاره زنت چی بکشه از دستت🤦‍♂️😅آهنگاشو باید دراز بکشی درآرامش گوش کنی

اها خوبه پس..حالا سلیقم خوبه یا نه حقیقت رو بگین لطفا؟؟کلا رنگ طوسی دوست دارم،گفتم فرش بخرم کرم طلای ...

بله واقعا قشنگ بود .خونه شهرستان ماهم پنجره هالشو بزرگ زدیم اینجوری خونه خفه نمیشه.فرش رو با مبل ست کنی بهتره .ک الان اکثرا همون طوسیه و قشنگه .روی کابینتا سفره یکبار مصرف بنداز خاک نگیره چون زود ب زود نمیز نمیکنی و خونه ساکن نیستی.یعنی اینقد امامی رو دوست داری؟

بله صددرصد،من طبق شناختی ک ازتون دارم خوبین ،ولی مادرن میگه بمن بیچاره زنت چی بکشه از دستت🤦‍♂️😅آهن ...

ممنون شما لطف دارید 🙏.چرا شما ک اخلاقت خوبه .یه چیزی ک فهمیدم نسبتا،به جزئیات خیلی توجه دارید، روی هر بحثی با فکر جواب میدی واین خیلی خوبه برای زندگی مشترک و درک طرف مقابل .در کل آدم ببخیالی نیستین در عین شوخ بودن.

بله واقعا قشنگ بود .خونه شهرستان ماهم پنجره هالشو بزرگ زدیم اینجوری خونه خفه نمیشه.فرش رو با مبل ست ...

جدی ممنون،ی پرده دیدم اینج ری بود خوشم اومد گفتم حتما باید اینو بزنم ..پنجره ها بزرگن من گفتم تا خونه نورگیر داشته باشه خیلی دلنشین خیلی گفتم مرده نزنم اصلا ولی شبا قشنگ داخل خونه نعلومه گفتم نمیشه دیگه سرتاسری زدم حیف نور نخفی نزدم واسش الان میخام بزنم 🤦‍♂️پذیراییم ۶۰متره گفتم بذار بزرگ باشه بهتره اینجوری ،مبل از این راحتی ها دوست دارم 😅ولی فعلا معلوم نیست ک چی بخرم،پنجره ها ک بستس خاک نمیره ولی باید ی دستمال بکشی ک تمیز باشه همیشه،خوبه شماهم بزرگ زدین پتجره هارو قشنگه اینجوری،بخدا اینقدردوسش دارم هرروز بهش پیان میدم اینستا

ممنون شما لطف دارید 🙏.چرا شما ک اخلاقت خوبه .یه چیزی ک فهمیدم نسبتا،به جزئیات خیلی توجه دارید، روی ...

خاهش میکنم ،هر کسی ی اخلاق بدی داره یکم زود عصبی میشما ولی بخدا هیچی تو دلم نیست هیچی،و خیلیم منطقی و بابرنامه ریزی جلو میرم ک وسط راه کم نیارم،شوخی دیگه نگم براتون پیش هر کی باشم پیر نمیشه ساکتم ها ولی واسه کسایی ک دوسشون دارم پرحرفم😅

جدی ممنون،ی پرده دیدم اینج ری بود خوشم اومد گفتم حتما باید اینو بزنم ..پنجره ها بزرگن من گفتم تا خون ...

اره کاملا جدی گفتم قشنگ بود.ماشالله پس خیلی بزرگه .هال شما از خونه ما ک ۴ نفری توش زندگی میکنیم بزرگتره 😅😅.برا ما هال اونجا ۴ تا ۹ متری میخوره .۳۶رمتره .پس یه دست مبل کم میشه .ایشالله هم باید مجلسی بگیری هم راحتی  واقعا؟.هروز پیام میدی بعد جوابتو میده؟