2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
خداروشکرر .واقعا خوشحال شدم امیدورام با همین تصمیات درست بهترین بخت و زندگی نصیبت بشه.میدونی چقد ماد ...

ممنون دیگه جمعش کردم بخدا امروز میترسم بهمون زن ندن 😅مارو ترسوندی با حرفتون ک دختر کورم دستشون نمیدم😅سیگارو نمیدونم ولی تنباکو ۹۰تمن ۳ روز تموم میشه،داییم تنهاس فقط خودشه خونه م داره کارم میکنه سمت زن گرفتن نمیره خودش باید بخاد دیگههه دست خودشه

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

خوب اگه مورد خوبی هست ازدواج کنید کار کردن ک تا آخر عمر باید باشه .من گفتم چن بار فقط روشنش کردم .آب ...

تا جیبم پر پول نباشه سمت هیچ دختری نمیرم ما صبر کردیم ۲سال دیگم روش 🤷‍♂️جرم گیر بریز یا اسید بازش میکنه جرمشووو خودکفا باش 😶من مادرم با سیم همش بازش میکنه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از نظر من همون سیاه چاق زرد رنگه 🤦‍♂️وقتی پولشو خاست باید ب اینجاشم فکر میکرد دیگه تازه ۱۰سال دیگه ...

😀😀😀😀 ن سیاه نیست معمولی .دیگه حتما دوسش داشته .در کنار پولش .سنش هرچقد بره بالا با عملای الان باز میارن پایین😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ممنون دیگه جمعش کردم بخدا امروز میترسم بهمون زن ندن 😅مارو ترسوندی با حرفتون ک دختر کورم دستشون نمید ...

خوب کردی بسلامتی افرین👏👏👏 .حیفه وقت و هزینه خودتو صرف چیزی ک ن تنها هیچ فایده ای نداره بلکه ضرر هم داره.یعنی اگه هروز بکشی ۳روز یکی در ماه تقریبا ۱۰ تا میخری؟ زیاده واقعا همونو بده میوه و مرغ و آبمیوه استفاده کن.ان شاءالله زندگیش سرو سامون بگیره دیگه قسمتش این بوده و خودشم مقصره البته

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

تا جیبم پر پول نباشه سمت هیچ دختری نمیرم ما صبر کردیم ۲سال دیگم روش 🤷‍♂️جرم گیر بریز یا اسید بازش م ...

اینجوری ک شما میگی هیچ کس نباید ازدواج کنه .من خودم یادمه شوهرم ۲ تومن داشت .۹۰۰ دادم انگشتر نشان 😬من نمیدونستم پول نداره سنگین برداشتم.شوک شده بود بنده خدا .بقیشم دادیم لباس نامزدی و کفش و...تازه خرید لوازم آرایشی و لباس و اینا اصلا نکردم دیدم نداره .تا بعدا تیکه تیکه.نه نمیشه جرم گیر چون شیرآبش طلایی و بدنش کرمی ،بزن سماور عروس تو نت ،نمیشه رنگش میره لولش کیپ نشده ک سیم بزنم گردنه شیرابشو جرم گرفته .نه من خودکفام اتفاقا.کارایی ک بلدمو بخدا شوهرم بلد نیست.چن روز پیش ایفون قطع شد باز کردم دیدم سیمش قطع شده چسب برق زدم.دیوارو بچه ها خط میزنن یا کثیف هرچن وقت یکبار رنگ میکنم.

😀😀😀😀 ن سیاه نیست معمولی .دیگه حتما دوسش داشته .در کنار پولش .سنش هرچقد بره بالا با عملای الان با ...

همون سیاه دیگه قبول کن دیگه😅عمل بله ولی باید ته چهره خودت داشته باشی یا نه...خداروشکر هر عملی بیاد عمل زیبایی چشم یا درشت کردنش نمیاد اصلا🤲😅اگ بود همه الان چشم درشت چشم سیاه بودن خداروشکر ک نیست وگرنه هیچکی رو ادم حساب نمیکردن...مم ی فامیل داشتیم پدرم گفت بگیرش خوبع پرستار بود ۵سال پیش ۷سال ازم بزرگ تر بود 🤦‍♂️همه راضی بودن رفتم اونجا دختره بله گفت ولی من تو رودربایستی گیر کردم چیزی نگفتم اونجا ولی دوتا چایی آوردم خوردمش گفت یکی دیگه بیار خوشمزس😅چایی خوردم اومدم خونه گفتم نمیخام نمیشه مادرش تا ساعت۲شب بامادرم حرف زد از خوشحالی مادرمم نمیدونست چجوری بگه تا اینکه فردا گفت پسره نمیخاد و....دختر بدی نبود ولی اولا سنش زیاد بود دوما حس خاهر بزرگترو بهم میداد ن زن ...ولی رفتیم تو اتاق اینقدر چرتو پرت گفتم فقط میخندید جلوی دهنشو میگرفت بقیه نشنون...من دیونم اینجوری نبین منو ...رفیقام میگن خوشبحال زنت اینقدر بخنده اصلا پیر نمیشه..اینم از راز بزرگ من ک کسی بجز خونوادم و شما نمیدونه

خوب کردی بسلامتی افرین👏👏👏 .حیفه وقت و هزینه خودتو صرف چیزی ک ن تنها هیچ فایده ای نداره بلکه ضرر ه ...

ی روزه ک پاکم😅اره وقتی میکشم فورا ۳کیلو راحت کم میکنم خوب نیست واسم اصلا دیگه تموم شد خانم مشاور...میوه ک بجز سیب من هیچی نمیخورم ک ..داییم دیگه فک نکنم کسی بهش زن بده 

اینجوری ک شما میگی هیچ کس نباید ازدواج کنه .من خودم یادمه شوهرم ۲ تومن داشت .۹۰۰ دادم انگشتر نشان 😬 ...

با ۲تمن شروع کرد ؟؟؟چ دلو جراتی داشته اومده سمت شما،عمرا من اینجوری برم سمت کسی ،،نصف سرمایه شو دادی ی انگشتر ولی وقتی نداشته درکش کردین اینجاش قشنگه این کار شما ینی خانم زندگی هستین شخصیت شمارو میرسونه،کس دیگه ای بود میگفت بدرک بمن چ زن نگیره ،انگشترم اولش نمیدونستی وگرنه سبک بر میداشتی،کاش اون دختری ک مثل شماس بیاد سمت من کاشش ولی من شانسم خررابه خراببب🤦‍♂️خاهر کوچیکم نداری این ته بدشانسیه دیگه،من ی کتری قوری میخاستم بخرم خوشم اومد مادرم گفت دلو میزنه منم نخریدم اینقدر خوشم اومد ازش ،من بودم یجوری بازش میکردم ولی بدین همون تعمیرکار خراب نشه حیفه،شناختم شمارو زن زندگی هستین بخدا و از همه مهم تر درک میکنی شرایط زندگی و مقایسه نمیکنی خودتونو با بقیه این خیلی مهمه ،رنگ کارو برق کارم ک هستی افرین من خونمونو ایام عید رنگ کردم ن پولی ن چیزی مادرمم گفت وظیفته 😅خوبه برادر ندارم 

اینجوری ک شما میگی هیچ کس نباید ازدواج کنه .من خودم یادمه شوهرم ۲ تومن داشت .۹۰۰ دادم انگشتر نشان 😬 ...

زدم نت سماورتونو دیدم قشنگ بود انصافا مبارک باشه،،ایشالا هزاران لیتر آب واستون بجوشونه😅دیدم سماورو ی پیچ داره، خب از بالا دستشو میگیری از پایین پیچشو باز میکنی باز ک شد دستشو میکشی بالا ب همین راحتی چیز خاصی نداره رنگشم نمیره نترس ی پیچ سادس یا همون پیچشو یکم شل کنی اوکی میشه 

همون سیاه دیگه قبول کن دیگه😅عمل بله ولی باید ته چهره خودت داشته باشی یا نه...خداروشکر هر عملی بیاد ...

باشه سیاه 😅😅😅دیگه گفتن چن ماه بزرگتر .فقط اولاش یادمه بهم خورد سر مهریه و گفت نمیخوام ولی دختر خالم جورش کرد بزور.اره خداروشکر من چشماش درشته و سیاه این یکی رو شانش آوردم.بنظرم خوب کردین قبول نکردین من میشناسم ۱۰ سالم دختر خانوم بزرگتر .اما اصلا حس خوبی ندارم بخصوص موقعیت خانم به هرنحوی از نظر مالی یا شغلی بهتر باشه حس میکنم یه پسر بی عرضس ک بخاطر موقعیتش رفته سمتش.ولی یسریا هستن حالا همو دوست دارن.اون دخترخانم ازدواج کرده الان؟ حس میکنم زیبایی هم نداشته درسته؟بله بله آقای راز دار .ولی خوب شما اقایون خوشبحالتونه هرجا خواستین میرین هرکیو بخواین میگین نخواستینم تمومش میکنین .ولی اون دختر مطئنم حساب باز کرده روی شما و بعدا هم ناراحت شده.

با ۲تمن شروع کرد ؟؟؟چ دلو جراتی داشته اومده سمت شما،عمرا من اینجوری برم سمت کسی ،،نصف سرمایه شو دادی ...

خوب اینم در نظر بگیر سال ۹۱ طلا گرمی ۸۰ تومن بود اجناس دیگم ارزونتر بودن .شوهرمم تازه ماشین خریده بود دست و بالش خالی بود.از شهرستان اومده بود اینجا تازه هم سرکار رفته بود خدایی هم اصلا خسیس نیست میدونستم نداره همین الانشم یه میلیارد بده دستم برم آتیشش بزنم نمیپرسه چیکارش کردی .بزور برام خرید میکنه ولی دیدم شوهرای دیگه زنشون پول میخوان میگن برا چته چقد خرج میکنی چقد مثلا مانتو میخری..اره بخدا خودش همه جا گفته و میگه خانمم درکم کرده همه جا هوامو داشته با اینکه خودمو خونوادم از نظر مالی و موقعیت خیلی ازشون سر بودیم.یادمه پسرداییش همزمان با ما بود عقد و نامزدیش ،ک سر آینه و شمعدون دلخور شدن از هم، 

میگفت خانومم گیر داده ب آینه شمعدون گرون گفتم ارزونتر بگیریم بهش برخورده.امیر گفته بود مگه آینه شمعدون باید خرید😅من اصلا نگفته ولا حتی خریدای جزئی هم نکرده، گفته بود خوشبحالت قدرشو بدون من پدرمو درآورده هرچی داشتم و نداشتم خرج کرده طلبکارم هست.ان شاءالله شما خیلی بهتر از من قسمتتون بشه نه دوتا خواهریم.فامیلم نیست .البته فامیلا پر فیس و افادن.دیگه اره کارای جزئی رو خودم انجام میدم .شوهرمم کمک میکنه اگه باشه

زدم نت سماورتونو دیدم قشنگ بود انصافا مبارک باشه،،ایشالا هزاران لیتر آب واستون بجوشونه😅دیدم سماورو ...

ممنون مرسی .نه اصلا راه نداره پیچ زیرش پرسه .خودشم چسبیده ب سماور خیلی باهاش ور رفتم دیگه فعلا گذاشتم کنار .قوری کتری گرفتم دم دست اونم ببینی مطمئنم خوشت میاد .جمع و جور شیک 

ی روزه ک پاکم😅اره وقتی میکشم فورا ۳کیلو راحت کم میکنم خوب نیست واسم اصلا دیگه تموم شد خانم مشاور... ...

خداروشکر همین ک تصمیم گرفتی کنار بذاری خودش عالیه .علاوه براینکه لاغر میکنه پوست رو هم تیره میکنه و طراوت و بشاشست صورتم بنظرم میگیره. اینهمه میوه فقط سیب؟ چرا زن ندن از جاهای دیگه باید بره بگیره اونجا رو من میدونم آشنا و هم ولات بقول خودتون نمیدن.همسایه شوهرم معتاد صفر ، وضعیت مالی و کاری افتضاح،زنش فوت شده بود، با ۲ تا دختر باز بهش زن دادن.طرف طلاق گرفته بود.

باشه سیاه 😅😅😅دیگه گفتن چن ماه بزرگتر .فقط اولاش یادمه بهم خورد سر مهریه و گفت نمیخوام ولی دختر خا ...

ی همسایه داریم چاق و سیاهه دیدمش یاد زن پسر خالتون افتادم😅ینی انتخابش خیلی مزخرفه خیلی 🤦‍♂️از عکستون معلوم بود چشای خوشگلی دارین کشیده و بزرگه،بلاخره اینم ی آپشن حساب میشه دختر باید چشم ابروش بزرگ باشه ..بعد قیافش بیشتر میزد دختره نسبت ب سنش عین خانمای پخته بود ک ۲تا بچه دارن،نمیدونم والا دیگه دقیقا ازدواج کردن یا نه ولی مادرش خیلی زنگ زد بنده خدا😅🤦‍♂️بله دیگه از بی عرضگی بری با ی خانم سن بالا ازدواح کنی،زیبایش معمولی بود بد نبود ،بله ما خوشبحالمونه هر جا بخایم میریم از هر کی خوشمون بیاد بهش میگیم ولی ،ولی از همه مهمتر اینکه دختر خانم باید بله رو بگن و قبول کنن وگرنه بیا برو خاستگاری همه ب چ دردی بخوره اخه،قدرت ینی با ی بله تمومش کنی پس خوشبحال شما ،با گل و شیرینی و خونواده خدمت میرسن استرسم زیاد دارن ک بلکه عروس خانم بله رو میگین یا نه

خوب اینم در نظر بگیر سال ۹۱ طلا گرمی ۸۰ تومن بود اجناس دیگم ارزونتر بودن .شوهرمم تازه ماشین خریده بو ...

اره اون زمان احناس خیلی ارزون بود ،باز خوبه وقتی فهمیدین نداره درکش کردین اینجاش خوبه ک زنت درکت کنه وگرنه هیچ مردی بدش نمیاد زنش بهترین لباس ،طلا ،و...بپوشه وقتی مول باشه مرد خسیس نمیشه وقتیم نباشه ک دیگه هیچی ...آینه شمعدون مگه دوماد باید بخره ؟؟؟سرسفره عقد تو تالار مگه خودش نداره 🤔خوشبخت بشین دوتون من شانس ندارم بخدا دختری مثل شما بااین شخصیت و ادب و درک کردن نیست دیگه قبول کن،