خوب اینم در نظر بگیر سال ۹۱ طلا گرمی ۸۰ تومن بود اجناس دیگم ارزونتر بودن .شوهرمم تازه ماشین خریده بود دست و بالش خالی بود.از شهرستان اومده بود اینجا تازه هم سرکار رفته بود خدایی هم اصلا خسیس نیست میدونستم نداره همین الانشم یه میلیارد بده دستم برم آتیشش بزنم نمیپرسه چیکارش کردی .بزور برام خرید میکنه ولی دیدم شوهرای دیگه زنشون پول میخوان میگن برا چته چقد خرج میکنی چقد مثلا مانتو میخری..اره بخدا خودش همه جا گفته و میگه خانمم درکم کرده همه جا هوامو داشته با اینکه خودمو خونوادم از نظر مالی و موقعیت خیلی ازشون سر بودیم.یادمه پسرداییش همزمان با ما بود عقد و نامزدیش ،ک سر آینه و شمعدون دلخور شدن از هم،
میگفت خانومم گیر داده ب آینه شمعدون گرون گفتم ارزونتر بگیریم بهش برخورده.امیر گفته بود مگه آینه شمعدون باید خرید😅من اصلا نگفته ولا حتی خریدای جزئی هم نکرده، گفته بود خوشبحالت قدرشو بدون من پدرمو درآورده هرچی داشتم و نداشتم خرج کرده طلبکارم هست.ان شاءالله شما خیلی بهتر از من قسمتتون بشه نه دوتا خواهریم.فامیلم نیست .البته فامیلا پر فیس و افادن.دیگه اره کارای جزئی رو خودم انجام میدم .شوهرمم کمک میکنه اگه باشه