2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
آدما میرن پی لیاقتشون بیخیال ب گذشته فکر نکنید دیگه اونم تاوان پس میده نگران نباشید ...خوشبختی ینی ب ...

بله یعنی زنش رو بدون اون شغل و موقعیت یه پیرمردم بر نمیداشت دیگه الکی نیست پول اعتبار میاره .امیدوارم حرف شما درست باشه وهمینجا بیام بگم تاوانشو پس داده.بله دیگه زندگی همینه توکل بخدا.نه اصلا من تا جایی ک بدونم اون هست پامو نمیذارم چ عروسی چ عزا کلا خوشم نمیاد ببینم اخرین باری هم که دیدمش چقد نگاهش دنبالم بود جوری ک آبجیم فهمید ،گفتم ب درک برام مهم نیست حتی نگاهشم نکردم سلام داد اصلا نشنیده گرفتم .نه شماره ای ازش دارم نه پیجی هیچی اصلا .ولی بقیه بچه های خالمو در ارتباطم کم و بیش 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من چون مخالفم نظرم اینه دیگه .نه دست بزن چرا .ولی وقتی روز اول بهش گفتم بین منو قلیون یکیو انتخاب کن ...

بله افتاد 😅شرطط معتاد ۱۰ساله رو پاک میکنه زن زندگی اینجور باید باشهههه 👏من زیاد نمیکشم ولی مادرم ب شدت بدش میاد خیلی خیلی از ترسش میگه ی پسری فردا معتاد میشی🤦‍♂️نمیدونم ولی حرفایی ک زدین زده شدم از قلیون بااینکه کم میکشم ولی میخام نکشممم دیگه بخدااا حرفاتون تاثیر داشت روی من مرررسی🙏والا دیگه بستگی ب جنم خودش داره ک خودشو بالا بکشه یا ن 

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ورژن ایرانیشو گفتم ۴۰ قسمتی .نوش جان بخور .سماور ما ک اینقد استفاده نکردم شیرآبشو جرم گرفته تکو ...

مادرم فقط  سریال ترکی نگاه میکنه😅الان تشویق کردی واسع چایی خوردن😅🤷‍♂️ی پیچ داره باز کن بعد با سیم خاموت بزن باز شه چرا ببری پول بدی اخه...مادرم ۲۵۰گرفت اونموقع 

ای بابا .اینجام بدشانسی اوردی .حالا چرا امپراطور دریا ؟ نکنه بخاطر اون فیلمای چی بود کره ای؟کل خدمتت ...

بدشانسم دیگه 🤷‍♂️دیگ خودش میگه من امپراطورم ماهم قبول کردیم 😅اره بخدا همش بازداشت بودم 

بله یعنی زنش رو بدون اون شغل و موقعیت یه پیرمردم بر نمیداشت دیگه الکی نیست پول اعتبار میاره .امیدوار ...

پس خیلی زشته اینجوری ک میگی 🤦‍♂️میگم لیاقتش همون بوده میگی ن ،پول بخوره تو سرش وقتی زنت جذابیتی نداره واست پول ب چ دردی بخوره پشیمووونه بخدااا ....بهترین کارو میکنی بی محلی ادمو میسوزونه حقشه پولکی احمق

بله افتاد 😅شرطط معتاد ۱۰ساله رو پاک میکنه زن زندگی اینجور باید باشهههه 👏من زیاد نمیکشم ولی مادرم ب ...

ببخشید منظورم شما نیست ولی کلا من مردی ک دهنشو موچ کنه واسه دود و فک کنه ابر قدرته دختر کور هم دستش نمیدم .کلا شخصیت ادمو مطمئن باش سبک تر میکنه .واقعا؟ اگه نکشین ک میدونی چقدددد مادرتو خوشحال میکنی؟همین مادرتو شاد کنی خودش باعث خوشحالی خدا هم میشه .یا حداقل کمترش کنید.دیگه کسی ک معتاد بوده و تونسته ترک کنه کم نیست یه معجزس .ولی تا بیاد ندامت و پشیمونی گذشتشو هضم کنه طول میشکه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مادرم فقط سریال ترکی نگاه میکنه😅الان تشویق کردی واسع چایی خوردن😅🤷‍♂️ی پیچ داره باز کن بعد با سیم ...

باکلاسه پس .دیگه بگم نخور اینقد عشق چایی.نه پیچ نداره حالت پرس شدس کلا جرم کبود گرفته دورش سفت شده .من پارسال گرفتم فقط چون خوشگل بود ۴۵۰۰ .اصلا بجز چند بار زمستون مهمون اومد روشن نکردم

بدشانسم دیگه 🤷‍♂️دیگ خودش میگه من امپراطورم ماهم قبول کردیم 😅اره بخدا همش بازداشت بودم

خدا حفظش کنه بله مادر واقعا امپراطور و ستون خونس .من شوهرم ب بچه ها میگه مامان رئیس خونس من معاون 😅بدشانس ک نه اینا طبیعیه واسه پسرا تو خدمت 

ببخشید منظورم شما نیست ولی کلا من مردی ک دهنشو موچ کنه واسه دود و فک کنه ابر قدرته دختر کور هم دستش ...

بخدا امروز دیه گذاشتمش کنار تموم شد دیگه...حق میدم دود خوب نیست حتی ی سیگار ساده ادنو سبک میکنه..وقتی قلیون میکشم چن کیلو فورا کم میکنم خیلی بده نمیسازه اصلا بمن ...ولی دیگه تموم شد حرفتون قشنگ بود و تاثیر گذار ممنونم 🙏داییم الان کارو بار میکنه نماز میخونه ادم پاکی شده خدا سر هیچکی نیاره خیلی بده

باکلاسه پس .دیگه بگم نخور اینقد عشق چایی.نه پیچ نداره حالت پرس شدس کلا جرم کبود گرفته دورش سفت شده . ...

بله باکلاس 😅مادرم میگه اگ کسی دختر بهت بده بخاطر من میده خیلیا تاالان دختر بهش معرفی کردن ولی فعلا قصدم کار کردن تا زمان خودش...وقتی تازه گرفتی چجوری جرم گرفته اخه 

خدا حفظش کنه بله مادر واقعا امپراطور و ستون خونس .من شوهرم ب بچه ها میگه مامان رئیس خونس من معاون 😅 ...

ممنون همچنین شما و مادرتون و همه ی مادرا،خوبه خانم رئیس پس قدرت دست شماس ...داستان زیاد داشتیم فقط نمیدونم کدومشو بگم😅😅مرخصیم بهم ندادن لج بودن با من 

پس خیلی زشته اینجوری ک میگی 🤦‍♂️میگم لیاقتش همون بوده میگی ن ،پول بخوره تو سرش وقتی زنت جذابیتی ندا ...

من میگم معمولی با توجه به قد و غرور پسرخالم اصلا تعجب بود این انتخاب .ولا تا حالا یکنفرم نشده بگه بهم میان همه گفتن ای بد نیست زشته سنش بالا میزنه ولی سررر زبون داررر .دیگه اون بنظر خودش براش بهترینه و خوبن با هم 

بخدا امروز دیه گذاشتمش کنار تموم شد دیگه...حق میدم دود خوب نیست حتی ی سیگار ساده ادنو سبک میکنه..وقت ...

خداروشکرر .واقعا خوشحال شدم امیدورام با همین تصمیات درست بهترین بخت و زندگی نصیبت بشه.میدونی چقد مادرتو خوشحال میکنی نمیسازه ک دیگه خیلی خوب میشه بذارین کنار.با کی زندگی میکنه داییتون؟ سخته الان حتی کمتر کسی پیدا میشه اعتماد کنه بهش واسه زندگی ،درصورتیکه اگه اهل مواد نبود و ازدواجش فقط دیر میشد راحت تر میتونست ازدواج کنه 

پس واقعا دود خوب نیست هیچ نوعش.الان ارزونترین سیگار و تنباکو چقده قیمتش؟ در ماه حساب کن چقد پول میریزی تو جوب و مضراتش برای سلامتی هم بمونه

بله باکلاس 😅مادرم میگه اگ کسی دختر بهت بده بخاطر من میده خیلیا تاالان دختر بهش معرفی کردن ولی فعلا ...

خوب اگه مورد خوبی هست ازدواج کنید کار کردن ک تا آخر عمر باید باشه .من گفتم چن بار فقط روشنش کردم .آب رو تخلیه نکردم یادم رفته بود مونده بود گم کم نم پس داده توی شیرآبش و جرم گرفته اصلا تکون نمیخوره انگار گچ و سیمان زدی 

من میگم معمولی با توجه به قد و غرور پسرخالم اصلا تعجب بود این انتخاب .ولا تا حالا یکنفرم نشده بگه به ...

از نظر من همون سیاه چاق زرد رنگه 🤦‍♂️وقتی پولشو خاست باید ب اینجاشم فکر میکرد دیگه تازه ۱۰سال دیگه سنش میره بالا پیر میشه اونموقع باید ببینی با چشای خودت ک انتخابش چی شده😅