2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
آشپز،نبودم ک 😅ی هفته گذاشتن برنج پزی فرار کردم ..سرگارسن بودم انباردار بودم تاسیساتی بودم قهوه خونه ...

اها فک کردم آشپز بودین گفتم الانم خیلی جاها برین با حقوق بالا کار هست همسایمون خانونه میره تالار پذیرایی ماهی ۲۵ تا ۳۰ کلیدهم خوردنی میگیره.بله با حق خوری میشه به خیلی جاها رسید اما نمیخورن اونم حق کارگر. تا هروقتی شده خدا جوری از تو دماغشون در میاره و کارماشو پس میدن ک خودشونم نفهمن از کجا خوردن چی شد اصلا.یه فلاسک پس ببند ب خودت هرجا رفتی 😅.بازداشت برا چایی؟چرا 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اها پس خاهر خودشو میخاسته براش درست کنه ک نشده ...والا اگ غریبه بود دردش کمتر بود بخدا ادم از این بی ...

بله دیگه یکیش گفتن این بوده یکی دیگم گفتن خودش دوسش داشته قبلا،  حسادت کرده منو دوست داشته .فعلا ک اینی ک مارو بهم زد خودش زندگیش رو هواس .مشکلاتش با شوهرش زیاده اما اصلا رو نمیکنه بخاطر رو کم کنی با این جاریش ک خیلی یاهم در رقابتن ک چشم وهم چشمی دارن.زندگی اینام ک خیلی خوبه ولی امیدوارم اینی باشه ک شما گفتی .نه خدا نکنه من ب مرگ کسی راضی نیستم .اینم جونه بچه داره .اما خیلی دلم میخواد حقارتشو ببینم دلی ک ازمن شکوندو جواب بگیره این بادی ک الان تو غبغب انداخته و خدارو بنده نیس یجوری بادکش بشه کیف کنم شاید بنظرت بدجنسی باشه این حرفام 

بنظر خودمم بدجنسیه چون اصلا تو ذاتم نیس بد کسیو خواستن.اما دلمو بدجور شکوند.هیچ وقت نتونستم ببخشم ولی هیچوقت نفرین نکردم چ خودشو چ زندگیشو یا بچشو دلم نمیاد .فقط دوست دارم یجوری تاوان پس بده بفهمه میتونست درست رفتار کنه یا حداقل حلالیت میگرفت ازم.غرورمو و دلمو و احساسمو خرد کرد.من اصلا طوری رفتار کردم ک همه ب ظاهر فک کردن کوچکترین اهمیتی نداشته برام. هیچکس نمیدونه تو چی دلم گذشت.شما تنها کسی هستین توی دنیا ک اینجور راحت باهاتون حرف زدم از چیزی ک‌توی زندگیم آزارم داده و میده.نمیدونم چرا اما دیگه ببخشید داشتم خفه میشدم این چن روز خیلی توی ذهنم اومده بود و دلم سنگینی میکرد.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونستی شکایت کنی و بیمه بیکاری و مطالباتتو بگیری.اینجوری ک میگی پس یه دختر قلیونی باید بگیری از ای ...

اصلا اهل شکایت اینا نبودیم باز خوب بود بیمه منو رد کرده بودن وگرنه رفیقم یک سال اونجا بود رفته بود چک کنه رد نکرده بودن بهونشم این بود ک خودت نخاستی و نیومدی 😅🤦‍♂️ن در اون حد دیگه ،در حدی ک ی ذغال واسم بذاره همین اینجوری باشه همه ی فرشارو میسوزونه🤦‍♂️تو کل خاندان ما منو پسرعموم فقط قلیون میکشیم خداروشکر هیچ آدم موادی نداریم 🤲😅داییم جوون بود معتاد شد بعدش هر چی دم دستش بود میکشید اوووه ۱۵سال موادی بود چندبارم رفت کمپ باز شروع کرد ولی خداروشکر ۵سالی هست ک پاکه ،ولی جونیش رفت دیگه الان ۴۰سالشه دندون سالم نمونده واسش خیلیم خوشتیپ ولی دیگه هیچی

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

اها فک کردم آشپز بودین گفتم الانم خیلی جاها برین با حقوق بالا کار هست همسایمون خانونه میره تالار پذی ...

حوصله میخاد آشپزی بخدا البته تو خدمت آشپزی کردم الکی گفتم آشپزم اونجام۳روز بازداشت شدم 😅دردسرسازم من😅حقوق آشپز خوبه ولی مسولیتم داره دیگه من اصلا خوشم نمیاد..‌چای زیاد میخورم اوج خستگی یدونه بخورم اوکی میشم🤪تازه منو داده بودن مرز مهران بعد گفتن یجایی هست چایی خودت درست میکنی کسی کاری بهت نداره منم رفتم اونجا شنبه بود رفتم ی کیسه قند ی کیسه چایی بود اونجا خلاصه هروقت دلم خاست چایی درست کردم ک دیدم قندمون تموم شده ب پسره گفتم برو ب فرمانده بگو قند بده رفته بود گفته بود ک شما اهل چایی نبودی چجوری خوردین مگه؟گفته بود والا ی سرباز اومده جدید عشق جدید اومد منو دید گفت تو این گرما ۶۰درجه چایی کم بخور میمیری 😅و گفت صبح یبار شب یبار چایی هست ببینم برخورد میکنم منم دزدکی رفتم کتری رو گذاشتم رو تک شعله از شانس بد من شیلنگش سوراخ بود و آتیش گرفته بود اونجا یدفع داد و هوار شروع شد و گفت کی کتری گذاشته و گفتم من و اونم ی تف ب اندازه کله خودم نسارمون کرد😅و ۳روز منو فرستاد بازداشت...کل خدمتم فقط خرابکاری کردم😅😅😅

بله دیگه یکیش گفتن این بوده یکی دیگم گفتن خودش دوسش داشته قبلا، حسادت کرده منو دوست داشته .فعلا ک ا ...

ن خاهش میکنم این چ حرفیه بلاخره حتما راحت بودین با من ک این راز بزرگ چندین ساله رو بمن گفتین ،درددل کردن واسه اینجور جاها خوبه چیزی ک حبس کردی تو خودت بعد این همه سال نمیتونی ب کسی بگی و یدفع با کسی درموردش حرف میزنی یکم آدمو آروم میکنه و سبک میشه..

دست کسی را بکشن ولی قلب کسی را نشکن..

کعبه را خلیل ساخت ولی قلب را خدای خلیل...

قلب آدم رو میسازه یکی بیاد خردش کنه دیگه خیلی سخته،بدجنسیم نیست حق دارین باحساس شما بازی کرده و بدون اینکه بگه ب شما رفته زن گرفته کاش اول میگفت بهتراز این بود از کسی بشنوی خبرشووو..کارماشو پس میده ن با مردنش با مشکلاتی ک میش میاد ،اختلافاتی ک پیش میاد ،اون خلع زندگی ک بعدا تو زندگیش حس میکنه...

میگه آدما وقتی قلب کسی رو میشکنن تا وقتی ک زندن باید تاوان پس بدن ،تا پس ندن نمیمیرن 

قلب ی عضو حیاتی و تمامیت ی آدمِ

اصلا اهل شکایت اینا نبودیم باز خوب بود بیمه منو رد کرده بودن وگرنه رفیقم یک سال اونجا بود رفته بود چ ...

نه شکایت میکردی درخواست سنوات ک فقط حالش جا بیاد .ظلم میکنن جوابم بدن .نه دیگه وقتی تشریف میاری سرکوچه قلیون آماده میخوای بایدم طرف حداقل پایه باشه ک قبول کنه.فک کن زنت یکی مث من باشه قلیون ک نمیکشی هیچ از صدمتریشم باید رد نشی😅😅.نه خدا نکنه کسی گرفتار مواد و بدبختیاش بشه تموم زندگی خودشو خونوادشو نابود میکنه.خداروشکر ک گذاشتن کنار .ان شاءالله سرو سامون بگیره دیگه بهترین سالهای عمرشو هدر داده .بازم دیر نشده خدا بخواد از همین الانم میتونه استارت بهترین زندگیو بزنه

حوصله میخاد آشپزی بخدا البته تو خدمت آشپزی کردم الکی گفتم آشپزم اونجام۳روز بازداشت شدم 😅دردسرسازم م ...

یا خدا .قشنگ میشه از دوره خدمتت یه سریال ۴۰ قسمتی ساخت😂😂 یعنییی اینقد چای برات مهمه ؟ شوهر من اینجوری نیس اصلا کلی خوب در کل چای پسنده و خوش اشتها و عشقش غذاهای مجلسیه با چ ولعی میخوره

ن خاهش میکنم این چ حرفیه بلاخره حتما راحت بودین با من ک این راز بزرگ چندین ساله رو بمن گفتین ،درددل ...

چی بگم .ما که ندیدیم تاوان پس دادنشو .الانم ببینمش هیچ حسی ندارم جز نفرت اخرین بار ک دیدمش ختم بود، دخترم کوچیک بود و شیطون همش در حال شیرین کاری وبدو بدو .میرفت سمتش ذوق میکرد واسش گفت چقد ناز و خوشگله محل ندادم.میدونی اگه بهم میگفت خداحافظ من رفتم و از دیگران نمیشنیدم شاید اینقد سخت نبود رفتارش برام.خداروشکر برا زندگیم برا بچه هام .امیدوارم هرکاری قراره تو زندگیم کنم فقط دل کسیو نشکنم حتی با یه حرف چون بدور از انسانیته.بیخیال دیگه صحبتشو تموم کنم شماهم ببخشید

نه شکایت میکردی درخواست سنوات ک فقط حالش جا بیاد .ظلم میکنن جوابم بدن .نه دیگه وقتی تشریف میاری سرکو ...

حقوقامونم دیر دادن کسی چیزی نگفت اصلا همش پول قرض میدادم ب اینو اون تا حقوقارو میدادن بدبختی نه گفتنم بلد نیستم🤦‍♂️حالا دوتا ذغال بذاره کوه جابجا میشه مگه فرض کن میخاد اسپند دود کنه واسه خودش ،اسپندو ک دود کرد ذغالو ب ما بده🤦‍♂️مادرم همیشه میگه زنی برات بگیرم ادبت کنه تا دیگه نکشی😶الان شما همین حرفو زدین 😅ببخشید قلیون بدرک ولی چرا از صدمتریش فرار کنم 🤔آیا شما دست بزن داری؟؟؟دیر نیستا ولی اونموقع راه درست رو میرفت الان بچش بزرگ بود تو جامعه بود ن اینکه ۴۰سالت باشه هیچی نداشته باشی واسه جبران کردن خیلی دیره

یا خدا .قشنگ میشه از دوره خدمتت یه سریال ۴۰ قسمتی ساخت😂😂 یعنییی اینقد چای برات مهمه ؟ شوهر من اینج ...

سریال ۴۰قسمتی🙄سریال ترکی بگووو ۷۰۰قسمتی روزی ی دسته گل ب آب میدادم 😅عشق چاییم ینی همین الانشم دارم میخورممم😂ما دیگه کار از کتری قوری گذشته سماور نمیدونم ۲۰لیتریه ۵۰لیتریه ۳دبه میریزیم اصلا پر نمیشه ب مادرم گفتم چرا اینو خریدی بزرگه گفت فقط این از پس شما بر میاد 😅مرد دیگه کار میکنه نخوره نمیتونه خب ولی من بخدا اندازه ۲نفر میخورم راحت ولی از ۷۰ن بالا میرم ن پایین نمیدونم چرااا 🤦‍♂️استعدادم نداریمم🤷‍♂️

یا خدا .قشنگ میشه از دوره خدمتت یه سریال ۴۰ قسمتی ساخت😂😂 یعنییی اینقد چای برات مهمه ؟ شوهر من اینج ...

گوشی داشتم از این نوکیا فیلمم پخش میکردن فرمانده اومدن بازدید منم گوشیو گذاشته بودم تو شلوارم ک تو کمدم بود کمدو میگشت گوشیم افتاد و فرمانده گوشیمو اشتباهی برد گفت ای داد بیداد گوشیم افتاد گذاشت جیبش🥺منم ماتو مبهوت چیزی نگفتم خلاصه رفت بعد کلاس گذاشتن برامون داشت صحبت میکرد گوشیش زنگ خورد آقا نگو گوشی منه و مادرم داره زنگ میزنه حالا گفته بودم ب مادرم اصلا زنگ نزنه ها ولی شانس منه دیگه صفحه گوشیشو نگاه کرد خندید گفت امپراطور دریا کیه 😅مادرمو امپراطور دریا سیو کرده بودم و خاست برداره گفتم گوشی منه جناب سروان امپراطورم مادرمه 😂با مادرم حرف زدم یکم احوال پرسی اینا گفت خاب دیدم تو چاه نشستی ساکتو آرومی گفتم مرسی مادرجان خابت تعبیر شد ۳روز منو بخاطر زنگت میفرستن بازداشت خیالت راحت امپراطور راحت بخاب😂

چی بگم .ما که ندیدیم تاوان پس دادنشو .الانم ببینمش هیچ حسی ندارم جز نفرت اخرین بار ک دیدمش ختم بود، ...

آدما میرن پی لیاقتشون بیخیال ب گذشته فکر نکنید دیگه اونم تاوان پس میده نگران نباشید ...خوشبختی ینی بچه تو نگاه کنی بگه مامان گشنمه😅همینقدر ساده و بی ریا🤷‍♂️خوشبختی ک پول نیست یا ماشین یا خونه بزرگ ،هیچ وقت هیچ وقت دیدیش ج سلامشم نده میدونم ج نمیدی ولی نگاشم نکن من باشم جای شمااا ی خط میکشم روش تا قیامتتت...کینه ای نیستم اصلا اصلا ولی بعضی وقتا کینه بدل بگیرم تمومه🤦‍♂️

حقوقامونم دیر دادن کسی چیزی نگفت اصلا همش پول قرض میدادم ب اینو اون تا حقوقارو میدادن بدبختی نه گفتن ...

من چون مخالفم نظرم اینه دیگه .نه دست بزن چرا .ولی وقتی روز اول بهش گفتم بین منو قلیون یکیو انتخاب کن و منو انتخاب کرده بایدم از قلیون فرار کنه چون نزدیکش بشه باید از من دور بشه افتاد؟😅گفتم اگه یکی مث من باشه نباید سمتش بری مث شوهرم.بقول مادربزرگم اینا ادمو میتاد میکنن کم کم از همین چیزا شروع میشه.من وقتی دوتا بچه دارم قراره باباشون الگوشون باشه مطمئن باش قلیون این وسط باشه فردا پسرم دستش میگیره.دیگه اشتباه زندگی خودشو نابود میکنه آدم .الانم فرض کنه یکبار ازدواج کرده و ناموفق بوده چکار میشه کرد گذشته ک تموم .آیندشو درست کنه وقت داره

سریال ۴۰قسمتی🙄سریال ترکی بگووو ۷۰۰قسمتی روزی ی دسته گل ب آب میدادم 😅عشق چاییم ینی همین الانشم دارم ...

دیگه ورژن ایرانیشو گفتم ۴۰ قسمتی .نوش جان بخور .سماور ما ک اینقد استفاده نکردم شیرآبشو جرم گرفته تکون نمیخوره هی میخوام ببرم درست کنم میگم ولش کن استفاده نمیکنم تازه هم گرفتم گرونم بود. 

گوشی داشتم از این نوکیا فیلمم پخش میکردن فرمانده اومدن بازدید منم گوشیو گذاشته بودم تو شلوارم ک تو ک ...

ای بابا .اینجام بدشانسی اوردی .حالا چرا امپراطور دریا ؟ نکنه بخاطر اون فیلمای چی بود کره ای؟کل خدمتت ک بازداشتگاه بودی