2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
نه نمیصرفه مگه چقد میدن حقوق .الانم ک باشه اینقد گرونیه چیزی نمیمونه .همون تالار و رستوران بهتره .او ...

من یادمه اوایل ۵تمن بود ولی کم کم زیاد شد ،شد ماهی ۸تمن من دیگه اخراج شدم همه خرجو خوراکمون اونجا بود۸تمن کامل موند واسم ولی اومدن شهر بخدا ذغالو تنباکو خریدن هر دفع ۴۰۰تمن شد چ برسه ب لباسو خوراکی بعدش گفتم خدا ما اصلا پولی نمیگیریم چون خرج نمیکنیم نمیدونیم وضع چجوریه ،چرا نمیخوره اخه 🤦‍♂️والا من همه چی میخورم ولی بادمجون نمیخورم با تخم مرغ ولی تخم مرغ با سیب زمینی میخورم

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

الان همون دخترخالم ک جورش کرد به خونش تشنه اس باهم خیلی دعوا داشتند و قطع ارتباطن چندین ساله.خیلی چن ...

ای بابا دیگه چرااا دعوا میکنن باهم اولش خوب بودن ک😅اونا دیگه واسشون عادی شده با فضاو محیط کارشون ...ممنون من شانس ندارن از این میترسم فقط ...کلا خانما باهم نمیسازن اونجا من بودم دوتا خانم اولش باهم خوب بودن بعدش دعوا کردن اخراج شدن دوباره اومدن باز دعوا من فقط نگاه کردم این وسط

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی بگم ولا .آدم با چشم خودشم ببینه نباید بگه .هر شغلی و هرکسی و هرجایی خوب و بد داره .مردمم بعضیا هس ...

بله هرجایی خوبو بد داره قضاوت کار خداس ولی بعضی چیزا روشن دیگه نیازی ب قضاوت نیست ما کاری نداریم بهشون هر کسی یجوری زندگی میکنه،توقعات الان بالا رفتع طرف از اول زندکی همه چی تموم میخاد زندکی رو ک نمیشه اصلا تا سختی نباشه ک آدم ب اون رفاه کامل برسه ...طرف میشناسم دختره گفته من ب ماهی ۱۰۰ملیون راضی نیستم دریغ از ی خاستگار 😅زیادم خوشگل نیست ک بگی لیاقتشه ،یادمه پدرش اینو گفت من گفتم چرا اون پسری ک ماهی ۱۰۰درآمدشه بیاد دختر شمارو بگیره ؟؟دخترتون وکیل،دکتره،چیکارس ک اینقدر توقعش بالاس دیگه هیچی نگفت😂

من یادمه اوایل ۵تمن بود ولی کم کم زیاد شد ،شد ماهی ۸تمن من دیگه اخراج شدم همه خرجو خوراکمون اونجا بو ...

چرا اخراج شدی؟ دیگه خرج اصلی الان خوردک و خوراکه .قلیون میکشی؟😕😕پولاتو اینحوری دود نکن کلی هم ضرر داره .شوارمم مجردی میکشید گفتم شرط ازدواجم یکیش اینه بذاری کنار چقدم فامیلا تیکه میندازن همین الانشم.شوهرم میگه غذاهاش خوب نیست بعضیاص.اه چ جالب اینم بادمجون بامیه نمیخوره .کله پاچه و ماهی و ماکارونی نمیخورد اما بزور عادتش دادم.ولی بادمجون و بامیه هرکاری کردم نشد ک نشد.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ای بابا دیگه چرااا دعوا میکنن باهم اولش خوب بودن ک😅اونا دیگه واسشون عادی شده با فضاو محیط کارشون .. ...

اولش اومد فقط یکیو بیاره منو ول کنه .و اینقد پشت سر من بد گفته بود و حرفای خانوادم ک مخالفن و چی .بعدا نمیدونم سر چی دعواشون شده بود .دخترخالم گفته بود ترشیده بودی من شوهرت دادم🤣🤣🤣 دیگه الان دوتا داداشا هم قطع ارتباطن بخاطر زناشون.فضاشو من چندشم میشه بیشتر وقتا سرما میخورم فقط ازین که محیطشو خوشم نمیاد دکترم نمیرم حتی مطب شخصی خود درمانی میکنم.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چرا اخراج شدی؟ دیگه خرج اصلی الان خوردک و خوراکه .قلیون میکشی؟😕😕پولاتو اینحوری دود نکن کلی هم ضرر ...

نمیدونم اون مدت هر چی قدیمی بودن اخراج کردن یادمه الکی گفتن ۳روز همتون ثبت چهره نزدین حقوق بهتون تعلق نمیگیره ماهم گفتیم باشه بعد من اومدم پایین چایی خوردم منو دید گفت برو رفیقامم ۳تا بودن گفتن تو میری ماهم میایم بخدا اونام اومدن🤦‍♂️قلیون میکشم وقتایی ک خستم والا مادرمم بهم میگه معتاد😂🤦‍♂️تنها خلاف من همین قلیون بخدا زیاد پول خرج نمیکنما ولی قلیون دیگه هست😅اها پس خوب نیست غذاشون دیگه همینجوریه شرکتا...معلومه خیلی بدتون میاد از قلیون چ شرطیم گذاشتی 😅گناه داره بذار بکشه شاید دوست داشته باشه😶من سنگو بذاری داخل قابلمه میخورم ولی بادمجون میخورم فورا سر معدم میسوزه ...اتفاقا اینقدررگفتم بادمحون امروز مادرم گوجه بادمجون درست کرده بود ۳لقمه خوردم گفت باز سوختی😅دیگه نخوردم نمیتونم اصلا...کله پاچه ۲تا بده بمن میخورم همشو ،ماهی استخونشم میخورم،ماکارونی ۴بار در روزم بخورم باز دوسش دارم تازه من نمک میزنم با ی نون کامل میخورم خالی خالی بخورم ی ماکارونی سیرم نمیکنه

چرا اخراج شدی؟ دیگه خرج اصلی الان خوردک و خوراکه .قلیون میکشی؟😕😕پولاتو اینحوری دود نکن کلی هم ضرر ...

برج ۴پارسال ک گذشت اومدم تهران دوباره رفتم رستوران منو گذاشته بودن لیست سیاه😅ایام محرم بود بخدا ۳هزار پرس کوبیده درست کردیم پک کردیم بعد ازاونم رزروی داشتن ۳۰۰نفر اوناهم را انداختیم شد ساعت ۴ باز منو اخراج کردن گفت تو لیست سیاهی گشنه و تشنه منو اخراج کردن واسه ی چایی مغزم داشت میترکید رسیدم ب ی دکه دوتا چایی خوردم خیلیم گرم بود ولی من عشق چایمم گفتم یکی دیگه بده آقاهه فقط داشت نگاه میکرد 😅اونم خوردم گفتم یکی دیگه 🤦‍♂️تا شد ۷تا چایی بخدا گفت بچه کوجایی 😅گفت تو ایم گرما ۷تا چایی چجوری میخوری اخه😅گفتم چایی نخورم نمیتونم راه برم در این حد...یا ی جوکه افتادم ک تو ژاپن گرما شده بود ۵۰درجه دانش آموزا بیهوش شده بودن ولی تو ایران گرمای ۵۰درجه چایی میخوردن😅

نمیدونم اون مدت هر چی قدیمی بودن اخراج کردن یادمه الکی گفتن ۳روز همتون ثبت چهره نزدین حقوق بهتون تعل ...

بیمه داشتین؟ دیگه بعدش نموندین اونجا ؟ چ با معرفت بودن دوستات.من بدم میاد از قلیون سیگار مشروب کلا خط قرمزن واسم .اینم معتاد قلیون بود شرطمو دیگه قبول کرد .ولی شده مثلا جایی میریم دسته جمعی میکشن بهش تیکه میندازن یعنی زن ذلیل بدبخت تو نمیکشی این بهش بر میخوره .اومدیم خونه مشخصه ناراحته اما جراتشو نداره بره بکشه 🥲🥲🥲چون روز اول گفتم میخواس قبول نکنه.کلا خونواده سمت مادریش خیلی اهل دود و دمن از مواد و سیگار و قلیون بگیر تا مشروب میارن وسط انگار مثلا تنقلاته 

زناشونم قلیون میکشن دخترای جون میشینن ریلکس.خیلیم تعارف میکنن بمن قلیون خوبه ضرر نداره .نوش جان همین خوبه 

اولش اومد فقط یکیو بیاره منو ول کنه .و اینقد پشت سر من بد گفته بود و حرفای خانوادم ک مخالفن و چی .بع ...

اینجور مواقع حرفیم بزنی باز اینا آشتی میکنن و هر چی گفته باشی رو میره مو ب مو میگه الانشونو نبین چند وقت دیگه باهم آشتی کردن...ای بابا دیگه چرا بد بگه در مورد شما کاش اصلا باهاش رابطه نداشتی تا اینجوری شمارو ول نمیکرد 🤦‍♂️خاک تو سرش لیاقتش همونه ولشون کن ...

برج ۴پارسال ک گذشت اومدم تهران دوباره رفتم رستوران منو گذاشته بودن لیست سیاه😅ایام محرم بود بخدا ۳هز ...

خوب  وقتی آشپزی بلدین بخصوص سیخ کردن کوبیده و جوجه اصل کاره.خیلی جاهای دیگه میتونین برین واسه کار.اونهمه کار کردین هیچی بهتون حقوق ندادن؟ عجب ادمایی بودن خدایی .لیست سیاه چرا مگه چیکار کردین .ای خدا خیلی بد کردن دلم سوخت.بعضیا خیلی بی وجدانن از شهرستان بیای اینجوری کنن خوب طرف نیاز داره ته نامردی بوده کارشون.اوه ۷ تا چایی اونم تو اون گرما .من شده ۲ هفته چای نخوردم .الان بعضی شبا شوهرم میگه درست کن یدونه میخورم طول روز ک اصلا .فقط صبحونه روزای تعطیل باهم صبحونه میخوریم یه دونه .

اینجور مواقع حرفیم بزنی باز اینا آشتی میکنن و هر چی گفته باشی رو میره مو ب مو میگه الانشونو نبین چند ...

من اصلا باهاش در ارتباط نیستم حتی مجردی در حد سلام احوالپرسی جایی بببنیم همو.فقط نمیدونم چرا شنیده بود ما همو میخواییم بدش اومده بود .زن داییم گفت انتظار داشته خواهر خودشو بگیره.برا همین دویده وسط .نه بابا قطع ارتباط کاملن من دیگه ۱۳ ساله ازدواج کردم .اون قبل من بوده .دیگه فک نکنم بخوان بعد اینهمه مدت آشتی کنن.من ۱۶،۱۷سالم بود بچه بودم سرم کلا بخدا تو کتاب و درسم بود دوستام چقد دوس پسر و اهل چرت و پرت بودن من اصلا.وقتی دیدم همه جا گفته دوسش دارم و بخودم گفت بدون حرکت بدی یا چیزی. خوب منم میخواستمش.ک اشتباه کردم نباید اصلا اهمیت میدادم .الانم واسه این ناراحتم چرا فک کرده من مسخره دستشم .چندین بار شنیدم گفته اشتباه کردم اما اصلا برام مهم نیست .فقط این خاطره بدیه هرچن وقت یکبار از اینکه این قسمت تو زندگیم بوده حرص میخورم و نمیتونم باهاش کنار بیام

بیمه داشتین؟ دیگه بعدش نموندین اونجا ؟ چ با معرفت بودن دوستات.من بدم میاد از قلیون سیگار مشروب کلا خ ...

بیمه اره داشتم..ن دیگه اومدیم شهرستان بعدش و خاستم برگردم دیگه مشغول خونه گرفتن شدم تا ۲سال ..اره پسرای خوبی بودن مثل خودم😅اها بدتون میاد دیگه داستانش فرق میکنه من مادرم میگه نکش فردا بهت زن نمیدن😅😅🤦‍♂️ولی من دوست دارم زنگ گرفتم نرسیده ب خونه بهش زنگ بزنم بگم دوتا ذغال روشن کن اومدم ولی فک نکنم اینجوری بشه😅😅من داییم مواد جوونیشو گرفت رف ک رف خیلی بدم میاد از مواد تو همین رستورانم بارها بهم گفتن بیااا بکش نرفتم ولی یبار ریختن داخل قلیون فهمیدم سریع پیچوندم رفتم خابیدم دیگم نرفتم پیششون...خونواده ماهم قفله قلیونو مشروب اینااا آدمو سبک میکنه چیه اخه

خوب وقتی آشپزی بلدین بخصوص سیخ کردن کوبیده و جوجه اصل کاره.خیلی جاهای دیگه میتونین برین واسه کار.او ...

آشپز،نبودم ک 😅ی هفته گذاشتن برنج پزی فرار کردم ..سرگارسن بودم انباردار بودم تاسیساتی بودم قهوه خونه بودم و...متنفرم  از آشپزی ،آشپزی صفررر😅🤦‍♂️ی هفته تو خونه بمونم نون خشک میخورم بخدا حوصله اصلا ندارممم اصلااا...نمیدونم آدم کشتم شاید خبر ندارم ک تو لیست سیام 🤦‍♂️اینا دیگه اینجوری میان بالا حق اینو اونو میخورن حرومشون باشع ..من چایی زیاد میخورم..صبونه ۴الی۵تا میرم سر کار صبونه بیارن۴تاظهر ۲الی۳ عصر ۴تا شب بعد شام ۳الی۴تا😂۵۰۰لیتر چایی میخورم ...حالا چایم بخورین خوبه نمیشه ک نخورد من تو خدمت بخاطر چایی ۳روز بازداشت بودم😅

من اصلا باهاش در ارتباط نیستم حتی مجردی در حد سلام احوالپرسی جایی بببنیم همو.فقط نمیدونم چرا شنیده ب ...

اها پس خاهر خودشو میخاسته براش درست کنه ک نشده ...والا اگ غریبه بود دردش کمتر بود بخدا ادم از این بیشتر حرص میخوره ک طرف فامیل بوده و اینجوری ادمو نابود میکنه..و دردناک ترش اینجاس ک خودش اول جار زده ک شمارو دوست داره بعدشم الان انکارو احساس ندامت ..اینجور افراد قیمت دارن میتونی قیمت بیشتر اینارو بخری و بفروشی ی زمانی شرایط زندگیش بهم بخوره ب مشکل میخوره بدجور چون فقط پول واسه این افراد اولویت داره...من باشم بمیره ام بازنمیرم سر قبرش خاک تو سرش والا...

بیمه اره داشتم..ن دیگه اومدیم شهرستان بعدش و خاستم برگردم دیگه مشغول خونه گرفتن شدم تا ۲سال ..اره پس ...

میتونستی شکایت کنی و بیمه بیکاری و مطالباتتو بگیری.اینجوری ک میگی پس یه دختر قلیونی باید بگیری از اینا ک میشینن بغل شوهر و قلیون دود میکنن‌‌.اینا بیشتر بزرگاشون تریاک میکشن خیلی عادی وسط مهمون و بچه و نوزاد متنفرم ازینکارشون.یه بار رفتم جمع شده بودن ، دود قلیون و سیگار و تریاکو چنان زده بودن رو هم،چشام داشت درمیومد و حالت تهوع گرفتم.کلا خوشم نمیاد باهاشونم رفت و آمد کنم.داییتون چی شدن؟