2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
ممنون .اره دیگه اکثر خانوما و مادرا همینن بفکر همه چی هستیم .و از خودمون شده بگذریم .ولی اشتباهه من ...

خصلت مادرا همیننن دیگه از خودگذشتگی ،فداکاری ،دلسوزی و...عه خوبه مبارک باشه مادرم ۵۷سالشه دیگه اهل خرید کردن نیست ولی شما هنوز جوونی باید بخودتون برسین دیگه هواستونم ب بچه ها باشه ...اها خونه ایلام اونم کم کم درستش کنید غافل نشین ازش پولی چیزی دستتون اومد اوتو تکمیل کنید خوبه واسع بعدهاااا

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

خوب شاید انتظار نه شنیدن رو نداشتن .گفتن خواهرمه نه نمیگه .خیلیا هستن اینجوری ..نه زهرا نیستم .

دقیقا همین گفته خاهرمه دیگه تمومه ولی خاهرم هنوز بچس اخه نمیشه ک...اها پس اسمتون زهرا نبود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این کاربری واسه کیه ؟ خودشون هستن؟ دیشب یکی تاپیک زد از کوردا تعریف کرد چن نفر ریختن بهشون برخورد .م ...

آشناس کاربریه😅خیلی وقته نمیام سایت دیگه حوصله ندارم حقیقتا حرفیم بزنی فورا گزارش و تعلیق کارو بارم زیاده وقت نمیکنم اصلا ...والا خبری ندارم ازش نمیدونم کجاس 

خصلت مادرا همیننن دیگه از خودگذشتگی ،فداکاری ،دلسوزی و...عه خوبه مبارک باشه مادرم ۵۷سالشه دیگه اهل خ ...

خدا حفظش کنه .اره ما فعلا با این چیزا خوشحال میشیم بچه هامم قبل خودمن همیشه.اما اونا چیزای دیگه واسشون اولویته.ان شاءالله زودتر ازدواج کنید و خوشحالش کنید.چون میدونم الان چقد آرزو داره.فعلا دست و بالمون بسته اس واسه خونه رو تکمیل کردن تکمیل بشه که از خدامونه ویلایی اصلا ی چیز دیگس آزاد آزاد.پول گوشت کداز اونجا آوردیمو هنوز ندادیم😕 گفتیم تا سر ماه .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دقیقا همین گفته خاهرمه دیگه تمومه ولی خاهرم هنوز بچس اخه نمیشه ک...اها پس اسمتون زهرا نبود

نه اختلاف سنی زیاد خوب نیست.الانم اینقد مشکلات زیاده و مسولئیت زندگی سخته زیر ۲۵ واسه دختر واقعا سخته .من خودم نمیدونم اصلا چی شد چجوری بود اولای زندگی.عقل الانمو داشتم زندگیمون واقعا خیلی بهتر بود از اینی ک هست.نه اسمم مذهبی نیس 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

آشناس کاربریه😅خیلی وقته نمیام سایت دیگه حوصله ندارم حقیقتا حرفیم بزنی فورا گزارش و تعلیق کارو بارم ...

تاپیکو خوندم فهمیدم خیلی اشناس 😅.اره کلا دست ب گزارش و فضولیشون خوبه .همون کار و بار برات میمونه تنت سلامت

خدا حفظش کنه .اره ما فعلا با این چیزا خوشحال میشیم بچه هامم قبل خودمن همیشه.اما اونا چیزای دیگه واسش ...

ممنون...مادرا همینحورین و بچه م هر چقدر بگی باز درک نمیکنن متاسفانه...خونه ویلای ک مثل بهشت میمونه اصلا ازادی واسع خودت ن صدایی ن اعتراضی ن چیزی تازه حیاط رو میشوری خودش کیف میده...حالا سعی کنید تکمیل کنین هر جوری ازش غاقل نشین وگرنه چن سال دیگه سخت میشههه...گوشت از اینجا خریدن بردین اونجا اینجا فک کنم ارزون تر باشه حالا ناراحت نباش اینم پرداخت میشه اینکه چیزی نیست ک همه اینجورین بخدا 

نه اختلاف سنی زیاد خوب نیست.الانم اینقد مشکلات زیاده و مسولئیت زندگی سخته زیر ۲۵ واسه دختر واقعا سخت ...

بله میدونم ولی الان طرف فقط بفکر پوله سن واسشون مهم نیستتت...حالا خوبه زود ازدواج کردین الان بودین احتمالا مجرد بودین بخدا سن ازدواجم ک رفته بالا پس خداروشکر ازدواج کردین 

تاپیکو خوندم فهمیدم خیلی اشناس 😅.اره کلا دست ب گزارش و فضولیشون خوبه .همون کار و بار برات میمونه تن ...

اولین کاربری بود نمیدونستم چی  ب چیه اصلا زودم تعلیق شدم😅🤦‍♂️کار زیادم خوب نیست خسته شدیم خیلیی کسی ک ازدواج نکنه بی هدف تو زندگیش نمیدونه دنبال چیه اصلا ولی متاهلی هدفش مشخص

ممنون...مادرا همینحورین و بچه م هر چقدر بگی باز درک نمیکنن متاسفانه...خونه ویلای ک مثل بهشت میمونه ا ...

پول باشه ما از خدامونه .عیدا میای همه میریزن اونجا ادم راحت نیست.گوشت نه اونجا ارزونتر نیست اتفاقا اینجا کمترم گیر میاد .ولی گوشت اونجا خوشمزه تر و آدم خیالش راحته چیو سربریدن میخوری.ما اینجا هم خونوادم اصلا گوشت قصابی نمیخرن چندشه. بابام زنده میاورد جلو چشم خودش سر ببرن.دیگه اونجا از فامیل و آشنا میخریم یه گوسفند میگیریم تا چن وقت خیالمون راحته .وسط سالم باز میخریم برامون میفرستن تا عید.

بله میدونم ولی الان طرف فقط بفکر پوله سن واسشون مهم نیستتت...حالا خوبه زود ازدواج کردین الان بودین ا ...

الان فقط پول .البته هستن خیلیام پول براشون مهم نیست .ولا چی بگم بیشتر وقتا میگم کاش مجرد بودم سرکار میرفتم .الان بهترین خونه و ماشینو داشتم ...همه چیو گذاشتم کنار برا خونه داری و بچه داری.دخترم کمی بزرگ شد خواستم برم سرکار ک ناخواسته پسرم بهمون اضافه شد😊 .دیگه کلا قیدشو زدم.

اولین کاربری بود نمیدونستم چی ب چیه اصلا زودم تعلیق شدم😅🤦‍♂️کار زیادم خوب نیست خسته شدیم خیلیی کس ...

فک کنم خیلی کاربری داشتی من  دومیه .چرا تعلیق شدی؟ کار خوبه اتفاقا برای آینده خودته.خدایی چطوریه پسرا نمیتونن یه دختر واسه خودشون پیدا کنن اینهمههه دختر .برا آقایون ک خیلی راحته پیشنهاد دادن .مجرد بودم اینقد مورد تو نظرم بود😂😂باپسرخالمم یه تایمی حرف میزدیم تلفنی فقط .ک مخالفتا زیاد بودو اونم چشش به پولدار افتاد رفت ک بره.پسرعموام اینام میخواستن من خوشم نمیومد .همسایه فامیل اینا خیلیا بودن سرکارم هم خیلیا بودن شماره اینا دادن ولی من کلا بدم میومد از اینکار.شما نمیدونم چرا بست نشستی یه دختر برات پیدا بشه

پول باشه ما از خدامونه .عیدا میای همه میریزن اونجا ادم راحت نیست.گوشت نه اونجا ارزونتر نیست اتفاقا ا ...

ایشالا ک مول میاد خونه ن تکمیل میشه ب آسونی جوری  اصلا ندونی چجوری تکمیل شده...اره ماهم زنده میخریم خودنون سر میبریممم اینجوری بهتره میدونی چی میخوری لااقل‌‌.مصرف گوشت زیاده هااا کلا ۴نفرین 😅ما عید ۹۰کیلو مرغ زنده خریدیم فقط منو پدرم میخوریم مادرم خیلی کمممم

الان فقط پول .البته هستن خیلیام پول براشون مهم نیست .ولا چی بگم بیشتر وقتا میگم کاش مجرد بودم سرکار ...

دیگه قسمتت الان میدونی هدفتون چیه مجردی بی هدفی اصلا نمیدونی چی ب چیه ..چقدرم خوشگدرونی بلاخره آدم باید ازدواح کنه هرچی سریع تر بهترررر .پسرتون بزرگ شد وقت هست بازممم 

فک کنم خیلی کاربری داشتی من دومیه .چرا تعلیق شدی؟ کار خوبه اتفاقا برای آینده خودته.خدایی چطوریه پسر ...

فک کنم ۱۱تا دارممم😅همشونم تعلیق ...کار نکنی ک چرخ زندکی نمیچرخه ...پس خاطرخواه زیاد داشتی خوبه اخلاق و رفتارتون خیلی خوبه این مدت دیگه تقریبا شمارو میشناسم دیکه میشه حدس زد شخصیت شمارو ...اگ عاشق بود نمیرفت سراغ پولداره...میدونی چیه منطقه ما خیلی کم هست مثل تهران یا جاهای دیگه نیست اینجا قصدتم ازدواح باشه پیشنهاد بدی باز باور نمیکن خیال میکنن قصد دیگه ای داری بیشتر سمت ما سنتی هستش پسرو دختر قبل ازدواج خیلی کم پیش بیاد باهم باشن بعدشم ازدواج کنن ...خودتونم میرونی الان یکی رو بخای بعدشم باام باشی و.... احتمالش هست دیگه سرد بشه و بره سراغ یکی دیگه خیلیم پیش میاد از این جور رابطه هاااا