2777
2789
عنوان

شانس

2077 بازدید | 387 پست

موقع اربعین بود خیلی راه رفته بودم گشنم بود خیلی رفتم ی موکب تو صف بودم نیم ساعتی تو صف بود نوبت ب من رسید گفت تموم شد اگه میگفتن یوسف و ذلیخا هرشب تو زندان تصویری حرف میزدن باور میکردم ولی اینکه گفتن غذا تموم شد نه...اخرشم گفتم قبول نباشع ناگهان ی سیلی صورتم خورد جوری ک گشنگی یادم رفت و صف غذا شد منطقه جنگی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب دیگه اینجا اینجوریه ک دختر ندی دیگه قهرر میکنن و قط ارتباط میگن چون خاهرزادمه حق دارشم باید عروس من بشههه ...سنشون بهم نمیخوره اخه وکرنه ج کسی بهتر از پسر خاله ۱۵سال کم نیست اخه خوشم نمیاد من اینقدر تفاوت سنی و از دو نسل متفاوت...باز شما خوبه من ما قط ارتباطیم😂یکی از مسرخاله هام داییمو فرستاده بود ک اگ فاطی رو بمن ندن خودمو میکشم گفت تو خونه دعوا وسیله شکونده دلم سوخت واسش شکست عشقی خورد😂😂حالا جالب اینجا برادر بزرگشم خاست ندادیمش😂

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

من بفکر زندگیم اهل ولخرحی یا تفریحات ....نیستممم تو این زمونه بخای ول کنی خودتو کارت تموومه

پول پرده نداشتم بندازم مادرم بهم پول داد ۲۰تمن تا روزی ک زندم یادم نمیره آقاهه اومد انتخاب کردم حساب کرد گفت ۲۰تمن من خیال کردم فوقش۱۰تمن بشه یدفع جا خوردم بعد مادرم گفت اشکالی نداره منم میخاستم بگه فعلا نمیخام نمیرسم مادرم رفت کارتشو آورد ...بخدا شاید قدرشم ندونم بچه هیچ وقت قدر مادرشو نمیدونه هیچ وقتتت 🤦‍♂️الانم هروقتی میرم طبقه بالا پرده رو نگاه میکنم ذوق میکنم نمیدونم چراااا😂😂شاید دلیلش این باشه خودم پولشو ندادم 😅کاشکی گاز کشی بکنی قسطی اگ میتونین روز بروز گرون تر میشه 

خب دیگه اینجا اینجوریه ک دختر ندی دیگه قهرر میکنن و قط ارتباط میگن چون خاهرزادمه حق دارشم باید عروس ...

ان شاءالله بخت خوب نصیب هردوشون و تموم مجردا بشه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ان شاءالله بخت خوب نصیب هردوشون و تموم مجردا بشه

ممنون بلاخره هر کسی ی روزی بختش باز میشههه

ولی منطق خاله هام خیلی مزخرفه 🤦‍♂️

راستی فکر کنم اسمتو گفتی یادم رفت یا اصلا نگفتین 🤔

من بفکر زندگیم اهل ولخرحی یا تفریحات ....نیستممم تو این زمونه بخای ول کنی خودتو کارت تموومهپول پرده ...

افرین موفق باشی .خدا حفظش کنه مادرتو .کار میکنه خودش ؟ بله مادر همینه از لقمه خودشم گرفته میذاره واسه بچش.دیگه ما قدر نمیدونیم واقعا .فردام بچه ها قدر مارو نمیدونن روال طبیعیه .گازکشی و اینارو دیگه نرسیدیم الانم پروژه این خونه رو ببینیم چی میشه .من ک از خدامه درست بشه هم کلی وسیله اضافه دارم هم اینکه بریم راحتیم اونجا 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ممنون بلاخره هر کسی ی روزی بختش باز میشهههولی منطق خاله هام خیلی مزخرفه 🤦‍♂️راستی فکر کنم اسمتو گفت ...

خاله هات اره .ما داشتیم تا پای عقد رفتن یا ازدواج کردن و طلاق باز قهر نیستن .اسممو نه نگفتم فک نمیکنم .

افرین موفق باشی .خدا حفظش کنه مادرتو .کار میکنه خودش ؟ بله مادر همینه از لقمه خودشم گرفته میذاره واس ...

ممنون همچنین مادر شما رو...ن خونه داره ولی پست اندازه میکنه واسع خودش زیاد اهل خرج کردن نیست اگ مادرم نبود پدرم الان ی فرشم نداشت چون اصلا بفکر هیچی نیستاا قدیمااا اونم بزور مادرم زمین خریدو خونه ساخت همش گفته بود کی بگیره ی زن میتونه ی مرد رو بسازه اصل کاری زن هستش ک با مدیریتش میتونه اون رفاه رو برای خودشون بوجود بیاره...اره بخدا من گوشت زیاد میخورم چن شب پیش گوشت سرخ کرد گفت من نمیخورم گذاشت قشنگ من خوردم سیر شدم بعد خودش خورد 🥺🤦‍♂️گفتم خب چرا اولش نگفتی گفت گداشتم تو سیر بشی بعد من میخورم هیچ وقت ی بچه نمیتونه این چیزارو درک کنه تا وقتی ک بچه دار نشی..خدا عمر با عزت بده ب همه ی مادرا 🤲🌹الان من گیج شدم خونه ای ک تو شهرستان کاراش مونده یا همین خونه فعلی ک داخلش هستین

خاله هات اره .ما داشتیم تا پای عقد رفتن یا ازدواج کردن و طلاق باز قهر نیستن .اسممو نه نگفتم فک نمیکن ...

واقعا اینو قبول دارم ک مال زمان بوق هستیم تو همون دوران موندیم ....درک نمیکن نمیتونن ینی اصلا درک کنن این چیزارو ...نمیدونم خیال کردم گفتین خب اسمتون چیه احساس میکنم زهرا باشین نمیدونم چرا

ممنون همچنین مادر شما رو...ن خونه داره ولی پست اندازه میکنه واسع خودش زیاد اهل خرج کردن نیست اگ مادر ...

ممنون .اره دیگه اکثر خانوما و مادرا همینن بفکر همه چی هستیم .و از خودمون شده بگذریم .ولی اشتباهه من میگم خودم نپوشم بچم بپوشه از خودم بگیرم بزنم ب زندگی .خیلی وقته سعی میکنم خودمم ادم حساب کنم 😅چون نمیتونم بخودمم نرسم افسردگی میگیره ادم.دیروز رفتم خرید لباس و خرت پرت... اینقد حال و هوام عوض شد عید زیاد نگرفتم اشتباه کردم.نوش جونت ولی خوب میدونستی مادرا همینن یه کم براش میذاشتی کنار.من خودمم سر غذا خوردن و چیزی بدونم دوست دارن اینجوریم ببینم میخورن ذوق میکنم خودمم نخورم برام مهم نیست شده خیلیم دلم اون خوراکیه خواسته.چرا قاطی کردی ؟ خوب اینجا ما خونمون تکمیله توش زندگی میکنیم فقط کوچیکه تصمیم داریم عوض کنیم .هیچ ناقصی نداره ک بخوایم تکمیل کنیم.خونه ایلاممون رو گفتم در و پنجره و گچ و سفیدکاری بیرون و همه چی زدیم مونده لوله کشی گاز و برق ‌و اینا ....

واقعا اینو قبول دارم ک مال زمان بوق هستیم تو همون دوران موندیم ....درک نمیکن نمیتونن ینی اصلا درک کن ...

خوب شاید انتظار نه شنیدن رو نداشتن .گفتن خواهرمه نه نمیگه .خیلیا هستن اینجوری ..نه زهرا نیستم .

واقعا اینو قبول دارم ک مال زمان بوق هستیم تو همون دوران موندیم ....درک نمیکن نمیتونن ینی اصلا درک کن ...

این کاربری واسه کیه ؟ خودشون هستن؟ دیشب یکی تاپیک زد از کوردا تعریف کرد چن نفر ریختن بهشون برخورد .منم رفتم جوابشونو دادم خواستم تگ کنم گفتم نکنه تعلیق بشی .اخرش دعوا شد .تعطیل شد.اون خانوم کرمانشاهی هستش کجاس باهات صحبت میکرد.