2777
2789
عنوان

نامزدی

121 بازدید | 4 پست

بچه ها بیاین 

نامزدم از باجناقش خوشش نمیاد .از روزی که دیدش پشتش حرف میزد .منم بی تجربه بودم .و چون دامادمون مرد خوبی هست و فقط سر یه سو تفاهم اینجوری شد ،پشت باجناقش در میومدم .میگفت باجناقم داغونه .میگفتم داغون تویی .میگفت ا ن ه .میگفتم ا ن تویی 😨. و این قضیه توی دلش موند و حساس شد . سر یه دعوای بدی بینمون خانواده م فهمیدن که نامزدم از باجناقش خوشش نمیاد . ناراحت شدن .و خانواده همسرمم فهمیدن .و نامزدم از من خیلی دلسرد شده . 

خواهرمم این وسط یه بار متوجه دعوامون شد و از نامزدم بدش اومد . 

شب یلدا اومدن خونمون .خواهرم یکم قیافه گرفته بود براش . و من با باجناقش خندیدم .نامزدم ناراحت شد .

الان همش پشت خواهرم ‌شوهرش حرف میزنه .میگه ادمای کرمو و حسودی هستن . اصلا متنفر شده از اونا . 

منم همین یه خواهر و دارم . نه اهل رفیق و فامیل .خیلی ناراحتم . مدام می‌خواد ذهن منو خراب کنه نسبت به خواهرم . همش تلاش میکنه منو بدبین کنه . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد احمقانه رفتار کردی بخاطر دامادمون به شوهرت میگی عن😐

اره 

نامزدم و خانوادش از من ناراحت شدن .میگن ۱۰ سال به این آدم احترام گذاشته .الانم ما هستیم با وجود اینکه به ما بی احترامی میکنه بازم ازش دفاع میکنه . اخه اصلا بی احترامی نکرده .اونا حساسن . بدبینم هستن 

خب تقصیر توعه حساسش کردی، وقتی میگه عنه، الویت تو شوهر خودته نه شوهرخواهرت، نگو خودت عنی، بگو عزیزم ...

الان دیگه دیر شده برای این حرفا 

نامزدم ازم سرد شده . و البته گفته من بعدا مجبور شم این آدم و تحمل میکنم . و بهم گفته هرجا حرف جالبی نزد خودم مدیریت میکنم .نمیدونم میخاد چیکار کنه . دعوایی هم هست .میترسم