2777
2789
عنوان

کورکان بینو تبلدهههههههه عیوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 134 پست
مالیاواااااااا  بو سک زل  بوامیر   بو وری   بوهومید.  بو کینوا‌   ...

مالیاوااااااا عیووووووو

بو پریا

بو تیام

بو شوکی

بو خسوی

بو خزوره ی

بو خویشککانی

بو براکانی

بو خوم

بو کژال

بو بهار

بو دسکی کیوان

بو ژینو

بو ژلکی آنی

بو دوناتکی سحر

بو گورانیکان مموس

بو درسکی ژینا

بو عله کوت سوز

بو تارا

بو شربت

بو روف

بو مزاحمکی نارین

مالیاوااااااااااااااااااااااا بو گوجیکی محسه و آفاق

@پریاهسدمعشقی  سلام پری گیانکم تولدت مبارک بت انشالله ۱۲۰سال له کنار خانوادتا به خوشی زندگی کی هر آرزویه له دلتایه بوته خاطره الهی آمین

تولدت مبارک دلکمممم❤️😍❤️💃🏻💃🏻💃🏻💖💖🎂🎂🍩🍩

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@پریاهسدمعشقی    سلام پری گیانکم تولدت مبارک بت انشالله ۱۲۰سال له کنار خانوادتا به خوشی ...

مالیاوااااااااااااااا بو آنی بو ژله اکلیلیکی بو دوناتکی بو خسوه نچسپکی بو هیورژنه گوشتالکی

مالیاوااااااااااااااا بو آنی بو ژله اکلیلیکی بو دوناتکی بو خسوه نچسپکی بو هیورژنه گوشتالکی

عیووووووو مالیاوااا

مالیاوااا بو آفاق و مقنعکی🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️
@حلواکنجدی1     گیلاخه کیف دم تعلیقه پری گیان  وله من جایی او تبریکو پی ایژمممم موا ...

خوشبی شمه گبان قزات لیم    یاخوا خوش بیت چاوکم   

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

پریی گیان من اونه ناتشناسم ولی تولدو موارکه انشالله ۱۰۰سال به دلخوشی و سلامتییی نازارکم😘😘❤️🥺

@پریاهسدمعشقی  

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
مالیاوااااااا عیووووووو بو پریا بو تیام بو شوکی بو خسوی بو خزوره ی بو خویشککانی بو براکانی ب ...

خخخخخخخخخخخ  فقط کوت سوز   ای خوا نت کوژت    

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریی گیان من اونه ناتشناسم ولی تولدو موارکه انشالله ۱۰۰سال به دلخوشی و سلامتییی نازارکم😘😘❤️🥺 ...

یاخواخوشبی دلکم   قزات لیم   چون نام ناسی پری چاو جوان