شمامه_mم مدیر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 364 عنوان کورکان بینو تبلدهههههههه عیوووووو | مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 134 پست پری گیان یاخوا تولدت ۱۰۰صدسالگیت جشن بگری به دل خوشو لبی خندون و تن سالم موارکههههه عشقمممم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰@پریاهسدمعشقی کوردم با افتخار✌️ 1402/10/21 | 06:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قازیاخه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 360 مالیاواااااااا بو سک زل بوامیر بو وری بوهومید. بو کینوا ... مالیاوااااااا عیوووووووبو پریابو تیامبو شوکیبو خسویبو خزوره یبو خویشککانیبو براکانیبو خومبو کژالبو بهاربو دسکی کیوانبو ژینوبو ژلکی آنیبو دوناتکی سحربو گورانیکان مموسبو درسکی ژینابو عله کوت سوزبو تارابو شربتبو روفبو مزاحمکی نارینمالیاوااااااااااااااااااااااا بو گوجیکی محسه و آفاق
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 @پریاهسدمعشقی سلام پری گیانکم تولدت مبارک بت انشالله ۱۲۰سال له کنار خانوادتا به خوشی زندگی کی هر آرزویه له دلتایه بوته خاطره الهی آمینتولدت مبارک دلکمممم❤️😍❤️💃🏻💃🏻💃🏻💖💖🎂🎂🍩🍩 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
قازیاخه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 360 @پریاهسدمعشقی سلام پری گیانکم تولدت مبارک بت انشالله ۱۲۰سال له کنار خانوادتا به خوشی ... مالیاوااااااااااااااا بو آنی بو ژله اکلیلیکی بو دوناتکی بو خسوه نچسپکی بو هیورژنه گوشتالکی
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 مالیاوااااااااااااااا بو آنی بو ژله اکلیلیکی بو دوناتکی بو خسوه نچسپکی بو هیورژنه گوشتالکی عیووووووو مالیاوااامالیاوااا بو آفاق و مقنعکی🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
شمامه_mم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 364 مالیاوااااااا عیووووووو بو پریا بو تیام بو شوکی بو خسوی بو خزوره ی بو خویشککانی بو براکانی ب ... هرمنو امید له مال زیاو وین کوردم با افتخار✌️
شمامه_mم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 364 طفففففبوخومو امیدو کارن عیوووووووووووووووو کوردم با افتخار✌️
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 پریا گیانم تولدت موارک بود انشالله ۱۰۰۰ سا عمر بکید ❤❤❤ خوشبی دلکم خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 طففففف بوخومو امیدو کارن عیوووووووووووووووو ای گیان خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 مبارکه ممنونم خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 @حلواکنجدی1 گیلاخه کیف دم تعلیقه پری گیان وله من جایی او تبریکو پی ایژمممم موا ... خوشبی شمه گبان قزات لیم یاخوا خوش بیت چاوکم خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 عیییییوووووووو بی کوته هاتم💃💃💃💃💃💃💃 بخیر بیت بهارکم خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
فرفری_جذاب عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2093 پریی گیان من اونه ناتشناسم ولی تولدو موارکه انشالله ۱۰۰سال به دلخوشی و سلامتییی نازارکم😘😘❤️🥺@پریاهسدمعشقی هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 روز موفقیتنزدیکاست🥰اندکی صبر...⛅️ کچی کوردستان✌🏿😇
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 مالیاوااااااا عیووووووو بو پریا بو تیام بو شوکی بو خسوی بو خزوره ی بو خویشککانی بو براکانی ب ... خخخخخخخخخخخ فقط کوت سوز ای خوا نت کوژت خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 پریی گیان من اونه ناتشناسم ولی تولدو موارکه انشالله ۱۰۰سال به دلخوشی و سلامتییی نازارکم😘😘❤️🥺 ... یاخواخوشبی دلکم قزات لیم چون نام ناسی پری چاو جوان خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود