2777
2789
عنوان

لاغری فوری کمک کنید

2725 بازدید | 12 پست

خانما من چند ماه دیگه نامزدیمه میخوام‌فوری لاغر شم شکمم یکم‌زیاد شده چیکار کنم ورزش میکنم اما تاثیر نداره قرصی ویزی معرفی کنید یا یه ترفندی که شما باهاش لاغر شدین و نتیجش خوب بوده لطفا کمک کنیدددد😭میخوام فوری لاغر شم

رژیم 

ورزش

رژیم پروتیین سه روز در هفته بگیر 

بیشتر نه ضرر داره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که می‌خوام از شنبه روزه بگیرم😂

از همه راه ها قطع امید کردم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین شربت تخم شربتی درست کن بدون قند هر روز جای وعده عذاییت بخور البته غذا و میده هم بخور ولی کم نشاسته و برنج و ماکارانی و سیب زمینی و نون اصن نخور  و ورزش دراز و نشست و یا باشگاه کنارش و تمرینهای شکم پهلو و اسکات خیلی کمکت میکنه اون شربته همه چی داره پروتیین و ویتانین چندبرابر غذاها بخوور سریع لاعر نیشی... سیب ترش شکلات تلخ و دارچین دم کرده یادت نره کمکت میکنه 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عزیزم من خیلی ضعف میکنم اگه هیچی نخورم نمیتونم 

خب بخور ولی کم بخور کلا تو ی ی هفته دوبشقاب برنج پر. دوبشقاب نون . دوبشقاب ماکارانی و یک بشقاب سیب زمینیب این روش تو ی هفته کلا بخوری اینارو تقسیم کن خودت. ولی اون شربته و دارچین و ورزش یادت نره

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

میشه رژیمتو‌ برام بنویسی

اسی هر رژیمی برای ی شاخص بدنی جواب میده خودت برو بگیر ولی بهترین لاغری کم حوریه تحرک کافی همین غول بزرگی نیس که ب خودتم آسیب نزن لاغری آسونه نترس ارزش ولی مریضی بعدشو نداره شد شد نشد سختش نکن واس خودت ولی اروم منطقی کم کن تا اون موقع قول میدم راضیت کنه🧚‍♂️