2777
2789
عنوان

با ادامای بحث کار چکار کنیم

78 بازدید | 13 پست

حرصم در میاد میبینن ی  دوره رفتم اونام میرن یا من باردار شدم تازه فهمیدم جاریم که فهمید اونو تو دکتر دیدم واسه بارداری اومده با اینکه تازه عروسه و میگه هنوز بچه نمیخوام چون من حاملم نظرش عوض شد یا ی لباس بخرم زود نیان کپی کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز واسه بچه دکتر نرفته بودم اولین دفعم بود که اونو هم دیدم اونجا خودشم رژیم تعیین جنسیت میگیره کلا حالم ی جور میشه انگار نمیخواد ی چیز من تموم کنم اونم انجام بده یا کلا هر کار بخوان با ذوق میرم اونم دنبالم میاد توجه به خودش جلب نیکنه نثلا ناخن رفتم اونم وقتی فهمید ثبت نام کرد خیلی حس بدی میده

مگه حاملگی مسابقه

فقط این نیس دوره ناخن رفتم سریع اومد اونم یا مثلا ی لباس میخرم ی هفته نکشیده میره اونم میخره میگفت قصد ندارم پالتو بخرم بجاش بوت میخرم من که رفتم پالتو گرفتم دو روز نکشیده اونم گرفت شاید من بد تعریف میکنم ولی هر کار کنم کپی میکنه 

هیچ کاری نمیتونی بکنی اونها تو رو بهتر و عاقلتر از خودشون میدونن برا همین غصه خوردن نداره 

دیگه نمیدونم ولی کلا ی جوری که انگار میگه من ازش چیم کمه منم میرم اینکار میکنم به ی روز نکشیده کپی میکنه

فقط این نیس دوره ناخن رفتم سریع اومد اونم یا مثلا ی لباس میخرم ی هفته نکشیده میره اونم میخره میگفت ق ...

حتما سلیقه تو قبول داره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
حتما سلیقه تو قبول داره

ن میدونی این کلا اینطوریه با دختر دایی هاشم اینکارو میکنه کلا یکی ی مدل لباس بدوزه میره اون مدل میپوشه یا یکی ی پارچه بگیره زود کپی میکنه الانم از حاملگی من کپی کرد

ن میدونی این کلا اینطوریه با دختر دایی هاشم اینکارو میکنه کلا یکی ی مدل لباس بدوزه میره اون مدل میپو ...

کلا بهش نگو چی خریدی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم