2777
2789
واقا بی شعوری  ما خودمون شاید میدونیم کارمون زیاد پایه علمی ای نداره ولی وقتی دلمون گرفته با ه ...

زیاد پایه علمی نداره؟هیچ پایه علمی نداره شما که با جواب منفی یه غریبه مثل من ناراحت میشی و با جواب اره دیگران خوشحال میشی چجوری میخوای زندگی کنی؟خودتو گول میزنی؟ بخدا ما هم حالمون بده ولی این کارا فقط وقت تلف کردنه حتی جنبه سرگرمی هم نداره 

شما توهم میزنی فکر میکنی هر کی خندیده با شما بوده بخاطر فکر کردن بیش از حد و کمبود اعتماد به نفسه هر ...

عزیزم خیلی واضح تو چشمم نگاه میکنن میخندن حتی شوهرم وقتی باهام بیرون میره عصبانی میشه میگه چرا بهت میخندن حتما آرایشت  مشکل داره حتی بی ارایش رفتم بیرون بازهم فرقی نداشت ساده لباس پوشیدم بازهم فرقی نداشت احساس میکنم به راه رفتنم میخندن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد پایه علمی نداره؟هیچ پایه علمی نداره شما که با جواب منفی یه غریبه مثل من ناراحت میشی و با جواب ا ...

من با جواب بقیه اصلا نه خوشحال میشم نه ناراحت 

ولی سرم گرم میشه 

من خودم الان ذهنم بخاطر یکسری مسائل شدیدا درگیره. اینجام همش سعی میکنم تو تاپیکای انرژی منفی نرم حالم بدتر نشه 

و تو تاپیکای کمی میرم مثلا حس شیشم و تاپیکای صلوات یا تاپیکای طنز  که یکم سرم گرم بشه این تایمم بگذره زودتر 

شمام بنظرم بجای اینکه راه درست و غلط رو به ما یاد بدین رو کارا و زندگی خودتون فوکوس کنین 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
عزیزم خیلی واضح تو چشمم نگاه میکنن میخندن حتی شوهرم وقتی باهام بیرون میره عصبانی میشه میگه چرا بهت م ...

خب راه رفتنتون مشکلی داره؟چطور ممکنه مشکلی باشه که شما خودت ندونی؟و‌همینطور شوهرت ندونه مشکلت چیه؟یه بار ازشون نپرسیدی که دقیقا به چه چیزی دارین میخندین؟اطرافیان تا حالا چیزی به روتون نیاوردن؟

میشه لطفا بگین کی ازدواج میکنم با چجور ادمی؟ به هدفم میرسم؟

برای ازدواج نمیدونم همه چی به وقت خودش 

برای هدفتم غیر ممکنی وجود نداره با تلاش قطعا میرسی همینکه بتونی تو مسیر هدفت هم قدم برداری نعمت بزرگیه راضی باش ولی قانع نباش 

خب راه رفتنتون مشکلی داره؟چطور ممکنه مشکلی باشه که شما خودت ندونی؟و‌همینطور شوهرت ندونه مشکلت چیه؟یه ...

از خواهرم پرسیدم جواب درستی نداد گفت تو که خوشگلی مشکلی نداری بعضی ها از عمد از حسودی میخندن که ناراحتت کنن خوب مردم تو خیابون چرا باید وقتی منو نمیشناسن این کار رو بکنن ولی خودم دو سه دفعه دیدم ینفر بهم خندید بعد یجوری راه رفت مثل آدم آهنی بعد برگشت  به من نگاه کرد

چه شغلی قشنگه من؟مدرک دانشگاهی‌تون چی بوده؟برای کجا میخواید مصاحبه بدید؟پارتی دارید؟کسی از اطرافیان ...

شرمنده یکم دیر جواب میدم کار برام پیش اومد،جهاد کشاورزی شرکت کردم استان خودمون،فعلا منتظر جواب ازمون هستم بعد مصاحبه،اره پارتی کم وبیش دارم امتحانمم خوب دادم ولی ۶ نفر برمیدارن یکم استرس دارم برام دعا کن لطفا