2777
2789
بدبخت عقده ای .. 

بدبخت به من میگن؟یا تویی که به خاطر نداشتن مغز و بیچارگی دنبال حرف بی اساس بقیه میگردی که ببینی به چیزی که میخوای میرسی یا نه؟😂من بی ادبم یا تویی که به خانواده ادم توهین میکنی؟دو قطبی ای؟

برو صورت زشت و لکهای صورتت درست کن🤣🤣🤣

صورت زیبای شما به کدوم پدرتون رفته؟صورت زشت و لک نهایتا چند میلیون پولش باشه و یه مدت زمان کوتاه وقت تو به فکر این باش چطوری شخصیتت رو درست کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبخت به من میگن؟یا تویی که به خاطر نداشتن مغز و بیچارگی دنبال حرف بی اساس بقیه میگردی که ببینی به چ ...

واقعا یه ادم هرزه و پره عقده هستی . یه دختر زشت بی خانواده .. امیدوارم همین روزا  از شرت همه راحت بشن.. پلید 

واقعا یه ادم هرزه و پره عقده هستی . یه دختر زشت بی خانواده .. امیدوارم همین روزا  از شرت همه را ...

خداروشکر که یکی اون بالا هست که همه چیز رو میبینه و میدونه کی پلیده و باید از شر کی خلاص بشه😂اره من بی خانواده بودنو ترجیح میدم تا خانواده ای مثل تو داشته باشم با این تربیت تو بی خانواده بودن واقعا گزینه بهتریه اون الفاظم لایق خودتن نه بقیه عزیزم❤️همه این بحثا سر یه نه گفتن من بود و شروع کنندش تو بودی کی عقده ایه؟😂درست جواب بده فحش و الفاظ رکیک نشون ‌دهنده اینه که تو هیچ چیزی برای گفتن به ذهنت نمیرسه