2777
2789
حسی بهت نداره 

حال داشتی بگو کی ما خونه دار میشیم از اینجا میریم

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه برامنم بگی چرا چندساله وقتی میرم بیرون بعضی ها با صدای بلند بهم میخندن و دقیقا تو چشمم نگاه میک ...

شما توهم میزنی فکر میکنی هر کی خندیده با شما بوده بخاطر فکر کردن بیش از حد و کمبود اعتماد به نفسه هر کی به‌ شما نگاه میکنه و میخنده حتما منظورش که شما نیستید پیش میاد ادما چشم تو چشم میشن حتی اگه هم مشکل خاصی داشته باشید بازم کسی انقدر ضایه نیست که بلند بند بخواد به شما بخنده 

به نظرت در آینده دوباره ازدواج میکنم؟

😑😑😑😑😑خیلی زوده برای این فکر

از ازدواج چه خیری دیدی ؟!

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

شما کص*خلید که به این چرندیات اعتقاد دارید😂یه نفر دیگه از کجا بدونه که نتیجه تو که معلوم نیست چیه و ...

واقا بی شعوری 

ما خودمون شاید میدونیم کارمون زیاد پایه علمی ای نداره ولی وقتی دلمون گرفته با همین سوالو جوابا یکم سر خودمونو گرم میکنیم 

قبل حرف زدنت یکم فکر کن 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود