2777
2789
عنوان

خیانت جنجالیییییی

156 بازدید | 3 پست

این تاپیکو زدم خطاب به همه ی کسایی که خیانت دیدن یه چیزی بگم:

ببینید عزیزان وقتی کسی به شما خیانت میکنه اصلا به این معنی نیست که طرفو بهتون ترجیح داده خیانت و ترجیح از لحاظ لغوی معنی های کاملا متفاوتی دارن خیانت از کلمه خون میاد که به معنای بد عهدی و ترجیح یعنی برتری دادن این دوتا اصلا تو ادبیات هم ریشه هم نیستن چه برسه به هم معنی 

بعلاوه همیشه خوشگل و خوش تیپ و پولدار از ما کسی هست این دلیل نمیشه بریم خیانت کنیم و زیبایی واقعا سلیقه ایه اگر هم کسی بهتون خیانت کرد توی کدوم نقطه خودتون رو کم دیدید یعنی توی اون نقطه اعتماد بنفستون ضعیفه مثلا اگه می گید مثلا من زشتم اون خوشگلتره یعنی اعتماد بنفستون در مورد قیافتون ضعیفه و بجای غصه خوردن سرزنش کردن خودتون برین اعتماد به نفستون رو بالا ببرید

حرفی چیزی اگر دارید بیاین تبادل نظر کنیم

اینکه بعد 5 سال هنوز بفکرشه آزارم میده، رفتارش هم با ما عااالیه ولی نمیدونم چرا نمیتونه بذاردش کنار

هب اون ضعفه اون ادمه شما باید یاد بگیری که براش کم گداشتن و این ارتباطی به شما نداره شوهرته ؟ ادم بیماریه تووفکر میکنی اگر اون بود خوشبخت بود کی و سراغ داری با ادم بیمار  خوشبخت میشه کدوم ادموبیماری خوشبخت هست منوکه تو رونمیشناسم ولی بدون که برلی دلخوشیت این چند خط و ننوشتم برای به خودت امدنت نوشتم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون عزیزی که گفتین بعد از ۵ سال بفکرشه و رفتارش هم با شما عالیه پیشنهاد میکنم با یک روانشناس در ارتباط باشین اگر بودجه دارید روانشناس آنلاین معرفی کنم و اگر بودجه ندارید با شماره ی ۱۴۸۰ مشاوره ی تلفنی رایگانه تماس بگیرید اطلاعاتتون هم کاملا محرمانه می مونه و راحت حرف می زنید 

اگر خواستید بیشتر بگید از خودتون تا بتونم راهنمایی کنم