2789
عنوان

سند صلح

391 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهرم مال و اموالش زیاده ، بچه هم نداریم ،فعلا هم تصمیم ندارم بیارم ،  خواهر زاده هاش خیلی گرگن همینطور خواهر و مامانش میترسم خدایی نکرده بعد فوتش اذیتم کنن ، دیروز بهش گفتم میگه من وصیت نامه محضری دارم بعد من فقط تو و مامان ارث می‌برید،  همچین چیزی میشه؟ بعدشم گفت میریم سند صلح میزنیم ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا وقتی مامانش زندست که خواهر زاده ارث نمیبره، بعد با وصیت نامه نمیشه کسی رو از ارث محروم کرد یعنی اگه مامانش فوت کرده باشه بچه هم نداشته باشه نوبت میرسه به خواهر برادراش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تا وقتی مامانش زندست که خواهر زاده ارث نمیبره، بعد با وصیت نامه نمیشه کسی رو از ارث محروم کرد یعنی ا ...

یعنی وقتی مادرش باسه به مادر میرسه؟ پس چرا میگن به خواهر زاده هم میرسه؟

خوبه ناراحت نشده بهش گفتی اگه چیزیت بشه یعنی بمیری الان شوهر من بود قهر میکرد 

گفت یک درصد اگه اتفاقی بیوفته مطمئنم اینا من رو بیرون میکنن ، خونمون بالا شهر تهرانه  ۶ طبقه هم دست خودمونه ، هر بار خواهرش میاد نقشه می‌کشه به یه بهونه ای بمونه ولی شوهرم بیرونش میکنه 

آره وقتی مامانش زنده باشه نوبت به خواهر برادر نمیرسه، اشتباه گفتن بهتون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آقا جان بذار شوهرت بمیره بعد انقدر حرص بزن!!! از کجا معلوم که اون اول بمیره؟؟؟ لا اله الا الله

آدم پاشو بلند میکنه معلوم نیست زمین میذاره یا نه

😑😑😑😑😑😑😑