2789
عنوان

سند صلح

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 26 پست
خواریز و مامانش هی میگن همش منو میریزن بهم میرن میان میگن زن مهریه رو میگیره و میره 

چه آدمایی هستن😬😬😬

هر دم به گوشم میرسد /آوای زنگ قافله/این قافله تا کربلا/دیگر ندارد فاصله😔🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آقا جان بذار شوهرت بمیره بعد انقدر حرص بزن!!! از کجا معلوم که اون اول بمیره؟؟؟ لا اله الا الله آدم ...

درست صحبت کن ، اگه من اول بمیرم که مشکلی پیش نمیاد ولی خدایی نکرده اتفاقی برای اون بیوفته بعد من دستم کجا بنده ؟ از یه زندگی لاکچری بائو برم کارتون خواب بشم؟ بعد عقد گفت دستم باز شد برات یه آپارتمان میگیرم ولی الان خواهرش هی داره پول میکنه واسه جهاز دختراش

خوب مثلا بین من و مامانش یک هشتم به من میرسه بقیه به مادر؟

چون بچه نداری یک چهارم به تو میرسه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چون بچه نداری یک چهارم به تو میرسه

اگه بچه دار بشم بازم به مادرش میرسه؟ من شاهدم شوهرم برای هر کدوم از این ملک ها چقدر زحمت کشیده ، اینا فقط میخوان بکنن ازش 

درست صحبت کن ، اگه من اول بمیرم که مشکلی پیش نمیاد ولی خدایی نکرده اتفاقی برای اون بیوفته بعد ...

کجای صحبتم نادرست بود که میگی درست صحبت کن بنده خدا....خوب نیست آدم چشمش دنبال ارث باشه، اسم بدی هم داره، آخر عاقبتش هم بده...هر کی به رحمت خدا رفت طبق قانون ارثش تقسیم میشه

کجای صحبتم نادرست بود که میگی درست صحبت کن بنده خدا....خوب نیست آدم چشمش دنبال ارث باشه، اسم بدی هم ...

خوب نیست آدم قضاوت کنه ، من موقع عقد به شوهرم گفتم اعتقادی به مهریه ندارم اونم گفت برات جبران میکنم الان به نظر تو وقتی مادر شوهرم تهدید میکنه که مرد که بره زن مهریه رو میگیره و میره بقیه میمونه برای خانواده مرد ، من نباید به فکر یه سر پناه باشم؟ 

اگه بچه دار بشم بازم به مادرش میرسه؟ من شاهدم شوهرم برای هر کدوم از این ملک ها چقدر زحمت کشیده ، این ...

آره بازم میرسه به مادرش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کجای صحبتم نادرست بود که میگی درست صحبت کن بنده خدا....خوب نیست آدم چشمش دنبال ارث باشه، اسم بدی هم ...

ارث چیه من نگران خونه زندگیمم،  آجر به آجر این ۶ طبقه رو  با هم جمع کردیم  خیلی وقتا من تا دیر وقت تنها بودم شوهرم کار کرده ، حالا اینا دارن نقشه میکشن که میرسه به خواهر زاده ها

خوب نیست آدم قضاوت کنه ، من موقع عقد به شوهرم گفتم اعتقادی به مهریه ندارم اونم گفت برات جبران میکنم ...

نمیدونم چطور باید بت بگم که ناراحت نشی، عزیزم بذار فردا اگه زنده بودم راجب سرپناه تو که قراره از ارث شوهرت بت برسه نظر میدم🙂

زن دوم هستی؟

نمیدونم چطور باید بت بگم که ناراحت نشی، عزیزم بذار فردا اگه زنده بودم راجب سرپناه تو که قراره از ارث ...

لازم نیست نظر بدی ، متاسفم برات لابد خودت زن دوم خونه خراب کن بودی که آنقدر فکر منفی تو سرته ، دیگه ریپلای نزن واگذاری به خدا

نمیدونم چطور باید بت بگم که ناراحت نشی، عزیزم بذار فردا اگه زنده بودم راجب سرپناه تو که قراره از ارث ...

برو یه چرخ بزن ببین چقدر زن هستن که بعد فوت شوهرشون بی سرپناه شدن چون خانواده شوهر پشتشون کردن بیرون بعد زن دوم زن دوم کن ، متاسفم برای فرهنگ و تربیتت