آقا جان بذار شوهرت بمیره بعد انقدر حرص بزن!!! از کجا معلوم که اون اول بمیره؟؟؟ لا اله الا الله آدم ...
درست صحبت کن ، اگه من اول بمیرم که مشکلی پیش نمیاد ولی خدایی نکرده اتفاقی برای اون بیوفته بعد من دستم کجا بنده ؟ از یه زندگی لاکچری بائو برم کارتون خواب بشم؟ بعد عقد گفت دستم باز شد برات یه آپارتمان میگیرم ولی الان خواهرش هی داره پول میکنه واسه جهاز دختراش
خوب مثلا بین من و مامانش یک هشتم به من میرسه بقیه به مادر؟
چون بچه نداری یک چهارم به تو میرسه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
درست صحبت کن ، اگه من اول بمیرم که مشکلی پیش نمیاد ولی خدایی نکرده اتفاقی برای اون بیوفته بعد ...
کجای صحبتم نادرست بود که میگی درست صحبت کن بنده خدا....خوب نیست آدم چشمش دنبال ارث باشه، اسم بدی هم داره، آخر عاقبتش هم بده...هر کی به رحمت خدا رفت طبق قانون ارثش تقسیم میشه
کجای صحبتم نادرست بود که میگی درست صحبت کن بنده خدا....خوب نیست آدم چشمش دنبال ارث باشه، اسم بدی هم ...
خوب نیست آدم قضاوت کنه ، من موقع عقد به شوهرم گفتم اعتقادی به مهریه ندارم اونم گفت برات جبران میکنم الان به نظر تو وقتی مادر شوهرم تهدید میکنه که مرد که بره زن مهریه رو میگیره و میره بقیه میمونه برای خانواده مرد ، من نباید به فکر یه سر پناه باشم؟
اگه بچه دار بشم بازم به مادرش میرسه؟ من شاهدم شوهرم برای هر کدوم از این ملک ها چقدر زحمت کشیده ، این ...
آره بازم میرسه به مادرش
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
کجای صحبتم نادرست بود که میگی درست صحبت کن بنده خدا....خوب نیست آدم چشمش دنبال ارث باشه، اسم بدی هم ...
ارث چیه من نگران خونه زندگیمم، آجر به آجر این ۶ طبقه رو با هم جمع کردیم خیلی وقتا من تا دیر وقت تنها بودم شوهرم کار کرده ، حالا اینا دارن نقشه میکشن که میرسه به خواهر زاده ها