2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داشتم ی هفته پیش ساعت ۴ شب بود درس میخوندم سرمو آوردم یالا ی کله پشمالو از اتاقم زده بود بیرون خودمو زدم به بیخیالی رفت .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

نه ولی فیلمای واقعی دیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خواهر شوهرم تازه زایمان کرده بوده نمیدونم آب جوش ریخته بود یا چی میگه تنها بودم تو خواب و بیدار میگه یه زن هیکلی درشتتتتت میگه اومد یه سیلی محکم بهم زد بعد نمیدونم کی در زده زده یهو رفته اتاق و غیب شده ما هم ۷ سال تو اون خونه زندگی کردیم خیلی خونه ی سنگینی بود 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
خواهر شوهرم تازه زایمان کرده بوده نمیدونم آب جوش ریخته بود یا چی میگه تنها بودم تو خواب و بیدار میگه ...

😨😨😨😨آره میگن آب داغ داخل سینک ریختی صلوات بفرستین بچه جن نسوزه

وای نترسیدی 

نه اصلن از این چیزا نمیترسم یه چند سانیه باهاش چش تو چش بودم زل زده بوده شروع کردم به درس خوندن ولی همچنان داشت نگاه میکرد و بعد از چند دقیقه رفت .

اینا کاری ندارن بزا به حال خودشون باشن .

حداقل با من که کاری نداشتن تا حالا .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴