2777
2789
😨😨😨😨آره میگن آب داغ داخل سینک ریختی صلوات بفرستین بچه جن نسوزه

اره من یادم باشه بسم الله میگم

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زشت بود؟

اتفاقا واقعا خوشگل بود .

مو هاش بلند بود اندازه تا کمر ما .

من فقط سرشو دیدم .

صورتش بی مو بود چشاشم سیاه نبود .رنگی بود .

گردنش اینا ولی مو داشت .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

عمه م ک تو شهرستان زندگی میکنه حیاط بزرگ پر از دارودرخت دارن میگه چن وقت بود سر ساعت دو یهو بیدار میشدم و احساس خفگی میکردم میگا یعنی شب نبود  ک ساعت ۲ بیدار نشم  چن وقتی تو این حال بوده هرچقدر  می‌رفته دکتر خوب نمی‌شده اومد با خواهرش رفت پیش دعا نویس بهش گفته بود نصف شب از زیر درخت رد شدی بسم الله نگفتی من خیلی اعتقاد دارم حالش خیلی بد بود دعا نوشت خوب شد

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

چند سری هم شبا که درس میخونم میان .

مثلا از جلودر اتاق رد میشن میرن .

یا مثلن شبا از حموم صدا میاد ،

یا وسایل برمیدارن میارن .

البته من صبا تا حالا چیزی ازشون ندیدم ولی شبا بیشتر تو خونه ما جنب و جوش دارن .منم عادت دارم شبا تمرکزم میره بالا ی چند ساعتی بیدار میمونم گاهی یه چیزایی میبینم ازشون که بالا گفتم .

ولی واسه ما که مشکلی درست نکردن کنار هم زندگی میکنیم بالاخره .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اینم ک میگم بخدا عین واقعیت بوده جاری خدا بیامرزم ک تو ۳۷ سالگی فوت شده💔 و مادر شوهرم تعریف میکنن مادرشوهرم آدمی نیس ک بخواد دروغ بگه  جاریم یه مدت همش باردار می‌شده و به دلایلی هی بچه ش سقط می‌شده هر چقد دعا و دکتر و دوا درمون بچه ش به سه ماه نمی‌رسید و تو شکمش سقط می‌شده میگه یه شب حالش خیلی بد میشه و میگفت ک داشتن موهامو می‌کشیدن و به سمت راه پله میکشوندنش جاریم و مادرشوهرم تنها بودن مادر شوهرم قسم میخوره میگه ما خونمون یه طبقه بود ولی راه پله داشتیم میگه اینا تا نزدیکای صب هی این پله ها رو میرفتن بالا میومدن پایین میگه چیزی نمی‌دیدیم ولی صدای پاشون میومد و اذیت جاریم میکردن موهاشو میکشیدن و نیشگون میگرفتن میگه تا خود صبح نذاشتن بخوابیم خلاصه صب میشه و حال جاریم انقد بد بوده برادرشوهرم و پدر شوهرم جاریم میبرن سمت همدان زاغه پیش دعا نویس گفته بوده ک آب جوش ریخته و بچه ی جن ها رو سوزونده و الان بارداره بعد کلی دعا بالاخره دخترش سالم می مونه   جاریم ۵ ساله فوت شده دوس داشتین یه صلوات مهمونش کنید برای شادی روحش که واقعا خانم بود 😭💔

خواهر شوهرم تازه زایمان کرده بوده نمیدونم آب جوش ریخته بود یا چی میگه تنها بودم تو خواب و بیدار میگه ...

امان از کسانی که سایکوز بعد زایمان دارن ولی نمیدونن اصلا چی هست😑😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

خواهر شوهرم تازه زایمان کرده بوده نمیدونم آب جوش ریخته بود یا چی میگه تنها بودم تو خواب و بیدار میگه ...

مادر در اواخر بارداری یا پس از زایمان دچار توهماتی میشده که هنوز نیز این توهمات در بسیاری از زنان باردار دیده میشود.

این توهمات امروزه در دسته بیماری سایکوز پس از زایمان جا میگیرد که حتی احتمال خودکشی مادر نیز در آن وجود دارد.

اما درقدیم چون چنین علمی درباره اینگونه افسردگیها یا بیماریهای پس از زایمان وجود نداشته است و گاهی توهمات زائو باعث تولید چنین خرافاتی میشده است.

سایکوز پس از زایمان چیست؟
سایکوز پس از زایمان یا هذیان، بصورت افکار خودکشی وبچه کشی در مادران تشخیص داده میشود.

زایمان یک دوره پر استرس برای زنان است که گاهی منجر به بیماریهای افسردگی میشود.

به همین دلیل در درمان سایکوز پس از زایمان معمولا از داروهای ضد افسردگی یا داروهای قویتر استفاده میشود.

البته در صورتی که زن باردار نباشد یا مادر شیره نباشد.

در گذشته زایمان زنان در خانه ها و توسط زنانی محلی به نام «ماما» انجام میشد
در این زمان نه از مواد ضدعفونی کننده خبری بود، نه از اتاق و وسایل بهداشتی و استریل.

به همین دلیل بیشتر زنان پس از زایمان دچار تبی به نام «تب نفاس» میشدند. 

امروزه اگر زنی بعد از وضع حمل دچار تب شود، بلافاصله مورد آزمایش و تحت درمان آنتی بیوتیک قرار میگیرد، اما در گذشته تعداد زنانی که از این تب جان سالم به در میبردند بسیار اندک بود.

تب بالا، سرخی صورت، هذیان گویی، خونریزی شدید و درنهایت مرگ مادر و در مواردی آلوده شدن نوزاد به عفونت و مرگ او، از نظر افرادی که هیچ اطلاعی از علت علمی این وقایع نداشتند، به سادگی راه داستان سرایی و خرافه پردازی و تخیل و ساخت افسانه های وحشت آور را نه تنها هموار میکرد. 

بلکه به مرور زمان خرافه تبدیل به باوری واقعی و قابل تأمل میشد، تا آنجایی که حتی گروهی ادعای رویت و صحبت و معاشرت با آن شخصیت افسانه ای را میکردند. 

کسانی که به آل اعتقاد دارند، میگویند که باید بالای سر نوزاد تا شش روز یک چاقو یا قیچی گذاشت تا موجوداتی مانند آل به کودک صدمه نزنند. اما این عقاید از کجا می آیند؟

تا آنجا که ما تحقیق کردیم، کلیه منابع میگویند که این داستان خرافات است. اما تنها نگذاشتن نوزاد و مادرش تا یک هفته و مراقبت از آنها امری است که می تواند به تامین سلامت نوزاد و مادری که تازه فرزندی را به دنیا آورده کمک کند

میزان شیوع آن، یک در هر هزار تولد است و در حدود 50% ، در زایمان های اول خود را نشان  میدهد و حدود 50% مادران که دچار این عارضه میشوند،

زایمان یک دوره پر استرس برای زنان است  که منجر به بیماریهای افسردگی میشود.

به همین دلیل در درمان سایکوز پس از زایمان معمولا از داروهای ضد افسردگی یا داروهای قویتر استفاده میشود.

البته درصورتی که زن باردار نباشد یا مادر شیره نباشد. همچنین توجه خانواده و همسر میتواند بسیار کمک کننده باشد.

اما اگر مادر دچار این عارضه شده است ، باید نوزاد را از مادر تا زمان بهبود دور نگه دارند تا سلامت نوزاد تامین شود.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اینم ک میگم بخدا عین واقعیت بوده جاری خدا بیامرزم ک تو ۳۷ سالگی فوت شده💔 و مادر شوهرم تعریف میکنن م ...

این آب جوش رو همه دعا نویسها میگن

همشون بی برو برگرد چون علت هر اتفاق رو نمیدونن به همه میگن آب جوش ریختی. 

فقط یه دعا میدن میدونن اون دعا کار سازه

کلا دعا نویسها ۳مورد رو به همه میگن

یکی این قضیه یه آب جوشه 

یکی هم جن زده شدی و جنی که رفته تو بدنت خیلی قویه

یکی هم طلسمت کردن

حالا همشون کلا با همون یه بار جلسه با یه دعا حل میشه ها ولی بخاطر اینکه بازار گرمی کنن طرف مجبور بشه چند جلسه بره پیششون ازش پول بچاپن این حرفهارو میزنن. 

دوست صمیمی خودم پدرش دعا نویس بود بعد ۱سال فهمیدم یه چیزایی میگفت میفهمیدم چقدر مردم رو سادهمیگیرن ازشون میتیغن

عمه م ک تو شهرستان زندگی میکنه حیاط بزرگ پر از دارودرخت دارن میگه چن وقت بود سر ساعت دو یهو بیدار می ...

از زیر درخت رد شده بسم الله نگفته 😐😑

مگه میشه اینجوری که زمانهای قدیم پره درخت بوده همش باید بسم الله آدما میگفتن یکبار که نمیگفتن جنا اذیتشون میکردن😳🙄🤦🏻‍♀️

اینهمه آدم تو دنیا از زیر درخت رد میشن یا میشینن زیر درخت همه باید توسط جنها اذیت بشن که

😨😨😨😨آره میگن آب داغ داخل سینک ریختی صلوات بفرستین بچه جن نسوزه

از زیر درخت رد شده بسم الله نگفته 😐😑 مگه میشه اینجوری که زمانهای قدیم پره درخت بوده همش باید ب ...

نمیدونم والله😁 بما هم از بچگی گفتن از جای تاریک و آخر شب از جایی رد شدی و آب جوش ریختی  بسم الله بگو 😅 و اما در مورد دعا نویس خدا رو شکر تا الان برای گشایش کار و خوب شدن زندگیم یا حتی چیزای دیگه پیش دعا نویس نرفتم و نمیرم 😊

نمیدونم والله😁 بما هم از بچگی گفتن از جای تاریک و آخر شب از جایی رد شدی و آب جوش ریختی  بسم ال ...

آره اینجور چیزا رو قدیمیا میگن ولی بیشترشون خرافاته آل و بختک و این قضیه آب جوش.