2777
2789
عنوان

ادم مفت خور😏😏😏

226 بازدید | 13 پست

چند هفته پیش قبل از روز مادر تولدش بود دوست پسرش پول نداشت ک براش کادو بگیره 

اینم هغی لج کرد کادو میخوام کادو میخوام روز مادر رسید رلش برای مادرش ۱/۵داده بود ی سرویس نقرع گرفته بود 

اینم خودشو چس کرد ک واسه ننه ی عنترت دادی. این نقرع گرفتی واسه من چیزی نگرفتی و با پسره قهر کرد😐😐الانم پسره رفته قرض کردع برای خانوم گوشی خریده😏😏😏خاک تو سرس من جای پسره بودم گوشی ک هیچی بلاکش میکردم ک یادبگیره نبایپ به مادرم توهین کنه 

تازه ی ماه تموم حرج این مفت خورو من میدادم چرا چون کل پولشو دادع به خانوادش ی تشکر نکرده ازم

رمز موفقیتشون چیه؟!  

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا یه عقلی به پسره بده ، ادم چطوری میتونه همچین دختر بی اصالت و بددهنی رو بپذیره کادو بخره

من خودم هنوز تو شوکم دختر انقدره لول پایینه ک نگو 

بیشتر باید بگم خاک تو سر خریت اون پسره کنن که رفته براش پول قرض کرده جای اینکه دکش کنه

حالا اگه من رل میزدم خرجشم من باید میدادم 

در و تخته جورن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

در و تخته جورن

حالا اگه همین پسره بگه بالا چشم مامانت ابروعه خانوم کات میکنه پسرع مجرده بود تاحالا ن نامزد داشته ن زن 

ولی این دوست من ی بار جدا شد 

تو دوران عقدش با شوهر اولش همچنان با این پسره دوست بوده 

مادر پسر مخالف سر سخته دوستیه این دوتاست