2777
2789
عنوان

شما بگید چ کنم 🙂

122 بازدید | 19 پست

هوف شد یک هفته ک دیگ نیست 

دوبار خودم بیخیال شده بودم و تموم کرده بودم ولی امید داشتم و دوباره برگشتم ولی این بار اون رفت 🙂

خنثی شدم حواسم دادم به درسم ولی وقتی یاد این می افتم ک دیگ قرار نیس باشه و دیگ تموم شد دیونه میشم 😔 

هی میگم دوستم داشت نمی‌رفت ولی منم با وجود اینک دوسش داشتم تموم کردم اونم دوبار همشم اون اومده برگردونده 

هوف خیلی سخته کاش هیچ وقت ت رابطه نمی‌رفتم از ی طرف میخام ک بیاد از ی طرف میگم زودتر فراموشش کنم و بیخیال شم 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی منم حال و هوای تورو دارم ۴ روزه بی خبریم از هم امروز خیلی دلم‌هواشو کرده بود خیلی سخته واقعا دوسم میداشت برمیگشت اون تمومش کرد یعنی من پیام ندم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خدا بت رحم کرده  واسه من کات نمیشه ک😑 همش عذابه

کاش برا منم اینجور میشد مام یک سال و نیمه هی قهر و آشتی بودیم این بار اون کم آورد یعنی باور نمیکردم بیخیالم شه شده من گفنم میرم التماسم کرده بمونم الان خودش رفت 

هعی منم حال و هوای تورو دارم ۴ روزه بی خبریم از هم امروز خیلی دلم‌هواشو کرده بود خیلی سخته واقعا دوس ...

من هر وقت اون قهر کرده یا من تموم کردم خودم نرفتم جلو همش اون اومده این بارم قهر بود فک کردم میاد دوباره ولی نیومد 😞 

اصلا پیام نده همین ک بفهمه ک نتونستی بدون اون کارت ساختس

برا من ایتا مشخصه بازدیدم رو چک میکنه ولی پیام نمیده 😔

کاش برا منم اینجور میشد مام یک سال و نیمه هی قهر و آشتی بودیم این بار اون کم آورد یعنی باور نمیکردم ...

واسه ما هم اینجوری میشه پس 

۱ ساله با همیم 

هر روز قهر میکنم 

ولی بالاخره خسته میشه 

اون روز فایده نداره چون منم وابسته خواهم شد

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
من هر وقت اون قهر کرده یا من تموم کردم خودم نرفتم جلو همش اون اومده این بارم قهر بود فک کردم میاد دو ...

من همیشع خودم پیشقدم میشدم خیلی کم اون میومد برا اشتی خیلی دلم گرفته دلم برا خودم میسوزه انقد دوسش داشتم از خودم گذشتم براش هیچوقت نفهمید ک چقد دوسش دارم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
من همیشع خودم پیشقدم میشدم خیلی کم اون میومد برا اشتی خیلی دلم گرفته دلم برا خودم میسوزه انقد دوسش د ...

بیخیال از این عشقی واست در نمیاد

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
بیخیال از این عشقی واست در نمیاد

هعی

من همیشع خودم پیشقدم میشدم خیلی کم اون میومد برا اشتی خیلی دلم گرفته دلم برا خودم میسوزه انقد دوسش د ...

من ی بارم نرفتم سمتش همش اون میومد اینجوری شد وای ب حال اینک پیش قدم میشدم برا‌ش 

بیخیال 

واسه ما هم اینجوری میشه پس  ۱ ساله با همیم  هر روز قهر میکنم  ولی بالاخره خسته میش ...

ما خیلی لجبازی کردیم اون ی روز دیر پیام میداد من دو روز 

سرد میشد بدتر میشدم همین اذیت می‌کرد میگف تو سردی بی محلی میگف من قهر کنم برم تو بیا دنبالم! 

من ی بارم نرفتم سمتش همش اون میومد اینجوری شد وای ب حال اینک پیش قدم میشدم برا‌ش  بیخیال

هعی ابجی امروز تا مرز مرگ رفتم‌انقد حالم بد بود چی بگم دوسش داشتم نمیخواستم ناراحت شه ازم 

ما خیلی لجبازی کردیم اون ی روز دیر پیام میداد من دو روز  سرد میشد بدتر میشدم همین اذیت می‌کرد ...

نه ما هرچی کات کردیم خودش اومد 

ی بارم پیام ندادم بهش 

بیخیال نمیشه ولی .

خسته ام از این رابطه 

چیکار کنم کات شه

نه ما هرچی کات کردیم خودش اومد  ی بارم پیام ندادم بهش  بیخیال نمیشه ولی . خسته ام از ای ...

مث من سرد شو 

برا منم اینجوری بود میگفتم دیگ نمیره 

ولی اینقدر بی محلی کردم رفت