2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه همه بلندن اینجا😐

من با ۱۶۴.۵ داخل خیابون که میرم متوسط رو به بلند و حتی گاهی بلندم ولی داخل سرزمین نی نی سایت کوتاهم

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
پس چرا من با قد ۱۷۰،اینقدربلندم🥲

شاید تو بلند نیستی بقیه کوتاهن🤣 آخه منم تقریبا اندازه توام جلوی هر کس میشینم کفری میشع حتی دختره بهم تیکه انداخت یا حتی گفتن تاحالا بهم سرتو ببر اونور همیشه هم از همکلاسیم بلندتر بودم و ته کلاس میشستم🥲🤣 ولی به نظرم خودم فسقلیم و اگر یه 10یا15سانت بلند تر بودم واقعا دوست داشتم الانم راضیم خداروشکر ولی کلا دوست دارم دخترایی رو که از اکثر مردا بلندترین وایب خوب دریافت میکنم البته کوتاه قدها رو هم دوس دارم❤ 

وای

چیه 😂

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
ما معلمامون قدشون همین حدوداس😉شایدم کمتر  یعنی میگم کمتر از تو هم هست اصلا ب قد نیست خدایی

آهان با قدم مشکل ندارم برام مهم نیست 

اکثرا اطرافیانم تو همین قدن برا همین زیاد ناراحت نیستم