2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه ایه من حاصلم قدم کوتاه جلوه کنه  ولی نپوشم کلا قدم زیاد برام ملاک نیست

آها... خب شاید خوش اندامی

من توپرم پاهام درشته احساس میکنم چاق دیده میشم برا همین ترجیح میدم قدم بلند تر نشون داده بشه

🤍🌱️ 
@pejman1234   تو آخرین تاپیکش گفته

این توضیحاتو برای دوستم نوشته بودم برای شما کپیشو میفرستم امیدوارم بدردت بخوره 

سابلیمینال خلاصه بخوام بگم یک آهنگه که گوشش میدی توش جملاتی داره که مخفیه خودت نمیتونی بشونی ولی ناخودآگاه مغزت متوجه میشه من ۵ ساله ساب های مختلفو امتحان کردم بعضی وقتا جواب میداد نتیجه میگرفتم خیلی موقع ها هم اصلا تغییر نمیکردم بیشتر به خودت بستگی داره نتیجش اینکه چقدر بهش باور کامل داشته باشی از همه مهم تر حسه خوبه باید حست خوب باشه همیشه آرامش داشته باشی وگرنه نتیجه دلخواه نمیده یا اصلا نتیجه نمیده یه چیز خیلی مهم دیگه هم اینه که وابسته به نتیجه نباشی ینی اینجور نباشه که بگی اگه نشه چی  یا اگه قدم زیاد نشه فلان میشم و ... طوری باشه که اگه نتیجه داد که چه بهتر نتیجه نداد هم اشکال نداره ناراحت نمیشم و اینکه مثلا در مورد قد هی قدتو بری اندازه بگیری که ببینی رشد کردی یا نه این ینی شک و تردید داری همین باعث میشه نتیجه خوب نگیری من خودم میدونی خیلی برام باورش سخت بود که قدم زیاد بشه شک زیاد داشتم چون سنم از رشدش گذشته طبق گفته پزشکا عکس از دستمم گرفته بودن دکتر بهم گفته بود که صفحه رشدت بسته شده رشد نمیکنی ولی من هر جور شد باور کردم که رشد میکنم اینکه چجوری و از چه طریقیش رو نمیدونم توجه  هم نکردم به چیزای پزشکی و علمی و از همون موقع که باور کامل داشتم نتیجه گرفتم خیلی دقیقم خودمو اندازه میگیرم و رشد داشتم الان کارم خیلی خیلی راحت تره چون خودم رشدمو دیدم دیگه کامل باورم اینارو مقدمه گفتم بدونی سابلیمینال اصل کار نیست اصل خودتی و باورت
برای قد اینم بگم قد آدما صبح ها و شبها یک و نیم تا دو سانت اختلاف داره به خاطر جاذبه زمین صبح ها دو سانت بلند تری پس اگه میخای اندازه بگیری یا صبح زود اندازه بگیر بعد خواب کامل یا آخر شب آهنگای سابلیمینال توی یوتیوب خیلی زیاده من برات بعد ۴ ۵ تا میفرستم باید ببینی کدوم سابلیمینال رو ازش خوشت میاد با کدومشون بیشتر حال میکنی همون رو استفاده کن فقط یکدونه سابلیمینال گوش بده بهترین حالتش اینه که یک بار صبح زود بعد خواب گوش بدی یک بارم قبل خواب آب هم زیاد بخور قرص کلسیم دی ویتامین زینک دار قرص ال آرژنین حرکات کششی برنامش توی گوگل هست ایناهم خوبه استفاده کنی ولی مهم ترینش باوره خودته یه چیز دیگه هم بگم بهت در مورد سابلیمینال کلا با دوستا و اطرافیانت تا وقتی که خودت نتیجه نگرفتی مطمئن نشدی حرف نزن مخصوصا در مورد قد چون هی میان بهت میگن چرا قدت بلند نشده هی ازت میپرسن بهت شک میندازن اذیت میشی