2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 19 پست
دختر فردا زوده نرو  بتا پایین باشه میگه مجدد تکرار کن بزار بره بالا یه بار بدی راحت

بدم ببینم حدقل باردارم یا نه مجدد رفتنش عیبی نداره😅استرس دارم میترسم هر لحظه پریود شم 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش نگووووو سوپرایزش کن اگه تو ذوقت نمیزنه ،فردا خودت برو ازمایش بده جوابش اگه مثبت بود ی دست لباس ب ...

آخه همسرم خبر داره امروز زنگ زد جواب تست چیشد 😅 

اتفاقا از لباس پستونک اینا خریدم😍😍😍به امید اینکه ی ماهی باردار بشم سوپرایزش کنم😍

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
بهش نگووووو سوپرایزش کن اگه تو ذوقت نمیزنه ،فردا خودت برو ازمایش بده جوابش اگه مثبت بود ی دست لباس ب ...

وای خدا قسمت منم بشه این لحظه ها 😻🙏

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
قربونت برم ،برام دعا کن لطفا اسمم شیرینه

عزیزدلم حتما توکل به خدا 

امیدوارم این ماه دامن همه چشم انتظارا سبز بشه خدایا یه نگاه بنداز به دل هممون😻🙏

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد