2821
2789
عنوان

بیبی چک

267 بازدید | 19 پست

بچه ها من این ماه اقدام کردم و اولین باره اقدام میکنم، ۳ ماه هست تحت نظر دکترم

امروز اولین روزه پریودمه

اما پریود نشدم خیلی استرس دارم ک ببینم باردارم یا ن

لطفا برام دعا کنین مثبت شه 

اگه فردا صبح بیبی بذارم جوابش مشخصه؟؟؟

دکتر گفت ۲ ،۳ روز بعد از موعد بذار وقتی دید خیلی استرس دارم گفت فردا صبح یکی بذار بهم خبرشو بده

چه دکتر باحالی   پیگیر اینه ببینه بیبی مثبت میشه یا منفی

اره حامله باشی فردا جواب میده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الانم بزاری جوابش معلوم میشه 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
بیبی چک خریدم دیروز ،اما اینقد استرس دارم ک میترسم بذارم

الانم بزاری جواب میده 

اگر منفی باشه ک هیچی حامله نیستی 

هاله انداخت یعنی خبرایی هست 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بیبی چک خریدم دیروز ،اما اینقد استرس دارم ک میترسم بذارم

منم مثل تو 🤣🤣امروز دل زدم به دریا ۲ تا زدم

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
چی شد نتیجش؟

تو تایپیک هام هستش هاله انداخت بعد ۵ تا ۱۰ دقیقه

منتظرم همسرم بیاد بهش بگم فردا برم برا ازمایش

اووو دختر ماشالله بهت که تا الان بی بی .نزدی 

😂😂من و میگی از ۷ روز مونده به موعود بی بی زدم 

اره فردا بزنی نشون میده انشالله که مثبته عزیزم 

😻منتظریم با خبر خوب بیای

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تو تایپیک هام هستش هاله انداخت بعد ۵ تا ۱۰ دقیقه منتظرم همسرم بیاد بهش بگم فردا برم برا ازمایش

دختر فردا زوده نرو 

بتا پایین باشه میگه مجدد تکرار کن بزار بره بالا یه بار بدی راحت 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تو تایپیک هام هستش هاله انداخت بعد ۵ تا ۱۰ دقیقه منتظرم همسرم بیاد بهش بگم فردا برم برا ازمایش

بهش نگووووو سوپرایزش کن اگه تو ذوقت نمیزنه ،فردا خودت برو ازمایش بده جوابش اگه مثبت بود ی دست لباس بچه بگیر و کیک کوچیک بذارشون تو یخچال بعد بهش بگو بره از تو یخچال ی چیزی بیاره و سوپرایز میشه حتما هم فیلمشو بگیز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز