من خیلی درددارم نمیدونم چکارکنم حتی اشپزی وظرفشستن هم برام مکافات شده
آبجی منم داره مامانم داره مامانم که نمیتونه دو قدم راه بره ابجیم زود فهمید رفت فیزیوتراپی و کلی دکتر اینا هیچی نکرد فقط باید مراقبت کنی زیاد راه نری زیاد کار نکنی چیز سنگین بر نداری خیلی اذیتن بنده خدا ها خدا همه رو از درد و گرفتاری نجات بده انشالله
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من از 23 سالگی فهمیدم دیسک درم بعد زایمان اولم با رعایت و ورزش و استخر خوب بودم گاهی فشار میاوردم کمرم میگرفت باید حتما امپول مسکن و عضله شل کن میزدم 29سالگی بعد زایمان دومم دردام فوق شدید شد و یهو پام گرفت و بعدم از کار افتاد دیگه دیسکم پاره شده بود و اورژانسی عمل شدم