2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون عمل خوب نمیشی همیشه باید مراعات کنی البته عمل هم کنی همش باید مراعات کمرتو بکنی ،خلاصه با دیکس کمر همش باید مراقب باشی همیشه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خیلی بده من ۵_۶ساله که درگیرشم

ای وای ،چند سالتونه یعنی دائم کمر درد دارید ،من یکم سرپایی کنم یا پیاده روی کنم شروع میشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بدون عمل خوب نمیشی همیشه باید مراعات کنی البته عمل هم کنی همش باید مراعات کمرتو بکنی ،خلاصه با دیکس ...

من خیلی درددارم نمیدونم چکارکنم حتی اشپزی وظرفشستن هم برام مکافات شده

وای نگو منم دیروز دکتر بهم گفت دیسک داری وقت گرفتم برم ام ار ای 😭😭😭

عذر میخوام شما کدوم استانید؟

من وقت ام ار آی گرفتم واسه دو ماه دیگه واسه شما کی وقت دادن؟

معجزه کن صبر مرا 
پیشه کی رفتی علایمت چیه؟

دکتر ارتوپد دیگه ،راه که برم یکم ،شست پام سر میشه و تا کمرم تیر میکشه ،انگار یکی داره میزنه زیر پاهام یهو سست میشم و فقط هرجا هستم باید بیفتم خیی حس بدیه لعنتی 

عذر میخوام شما کدوم استانید؟ من وقت ام ار آی گرفتم واسه دو ماه دیگه واسه شما کی وقت دادن؟

ما تهران هستیم ،بهم گفت نسخه ات رو بفرستی نهایت یک هفته دیگه وقت میدن  امروز پیام دادم بهشون تابهم اعلام کنن کی میتونم برم  

۳۸سالمه اره مدام کمردرددارم خیلی شدید،،😭😭😭😭

ای وای مدام که خیلی بده من یسره نیست دردم هنوز شکر خدا ،منم ۳۰ سالمه اخه اول جوونی این دردا چیه خدایا 😭😭