2821
2789
من خیلی درددارم نمیدونم چکارکنم حتی اشپزی وظرفشستن هم برام مکافات شده

آبجی منم داره مامانم داره مامانم که نمیتونه دو قدم راه بره  ابجیم زود فهمید رفت فیزیوتراپی و کلی دکتر اینا هیچی نکرد فقط باید مراقبت کنی زیاد راه نری زیاد کار نکنی چیز سنگین بر نداری خیلی اذیتن بنده خدا ها خدا همه رو از درد و گرفتاری نجات بده انشالله

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

درسته ممنون از شما ان شا الله بهتر بشین

خواهش میکنم هزیزم ،من بیمارستان نیکان اقدسیه هماهنگ کردم که برم ،اگر گدرتون به تهران خورد باهاشون تماس بگیرید

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از 23 سالگی فهمیدم دیسک درم بعد زایمان اولم با رعایت و ورزش و استخر خوب بودم گاهی فشار میاوردم کمرم میگرفت باید حتما امپول مسکن و عضله شل کن میزدم 29سالگی بعد زایمان دومم دردام فوق شدید شد و یهو پام گرفت و بعدم از کار افتاد دیگه دیسکم پاره شده بود و اورژانسی عمل شدم