2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم ۲۸ هفته زدم هم ۳۳ هفته

اما واقعا یادم نیست تا چن ساعت قندو بالا میبره چون قبل امپول تو ۲۸ هفته تست قند داده بودم عزیزم

برا امضات صلوات فرستادم 😍

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من هم ۲۸ هفته زدم هم ۳۳ هفته اما واقعا یادم نیست تا چن ساعت قندو بالا میبره چون قبل امپول تو ۲۸ هفت ...

یعنی بعدش دیگه با دستگاه چک نکردی 

من چک میکنم یکم میترسم 

نمیدونم تا چند روز نرماله بالا رفتن میترسم خطر داشته باشه چون تاحالا اصلا قند نداشتم همیشه پایین بودم

یعنی بعدش دیگه با دستگاه چک نکردی  من چک میکنم یکم میترسم  نمیدونم تا چند روز نرماله بال ...

نه چک نمیکردم در واقع تو بارداریم تنهااااا مشکلی که نداشتم  قند و فشارخون بود وگرنه که کم مونده بود دوتا شاخ در بیارم 😂 اخرشم ۳۴ هفته زاییدم حالام پسرم ۱۴ماهشه و خوابیده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نه چک نمیکردم در واقع تو بارداریم تنهااااا مشکلی که نداشتم  قند و فشارخون بود وگرنه که کم مونده ...

خداحفظش کنه واست توروخدا برا منم دعا کن منم قند اصلا نداشتم 

از اول بارداریم خیلی عذاب کشیدم دعام کن به خیر چندماه دیگه بگذره 

همه دلخوشیم دخترمه هرسختی ایو تحمل میکنم واسش فقط به سلامت بیاد بغلم

خداحفظش کنه واست توروخدا برا منم دعا کن منم قند اصلا نداشتم  از اول بارداریم خیلی عذاب کشیدم د ...

اگه بگم استرس نداشته باش درواقع حرف مفت زدم چون خودم این راهو رفتم انقدر زجر و بدبختی کشیدم تا بالاخره بعده سالها بچه دار شدم هیچ خوشی تو بارداریم نچشیدم روزای مزخرفی بود و هزار گرفتاری برا خودم و خانوادم. اینارو گفتم که بدونی درکت میکنم از ته قلبم

اما بدون پایان راه شیرینه بعدها میگی ارزش اینهمه سختی رو داشت😍 ایشالا به سلامتی دخترو بغل میکنی عزیزم ❤️ خدا حواسش بهتون هست

اگه بگم استرس نداشته باش درواقع حرف مفت زدم چون خودم این راهو رفتم انقدر زجر و بدبختی کشیدم تا بالاخ ...

واقعا سخته 

ولی فقط به خواطر زهرام تحمل میکنم 

توروخدا از من یادت نره آبجی دعام کن 

منم بعد چند سال بچه اوردمو دلم به کوچولوم خوشه دکترا که هربار یه جور گوشت تنمو اب میکردنو بعدم میگن تو چرا وزن نگرفتی نمیدونم چمه بعضی وقتا از استرس کلافه میشم هیچی دست خودم نیست دلم فقط خوشی میخواد برای آخرش که به سلامتی بغل بگیرمش 

عزیز تو کوچولوت دستگاه هم رفت