2777
2789

سلام عزیزانم مامانم زیر بغلش و تو سینش توی سونوگرافی گفتن چند غده لنفاوی هست

مامان دوسال پیش سر‌طان سینه داشت و سینش بیرون😭😭😭😭😭الانم زیر بغلش باد کرده و بعضی موقع‌ها دردمیکنه😭😭😭😭😭😭

منتظر بره ب دکتر جواب نشون بده

بچها یعنی سر‌اطان؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭تو گوگل زده سرطانه😭😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه نمیگی مامانت سرطان داشته؟! شیمی درمانی کرد دو سال پیش یا عمل؟

هم شیمی هم عمل

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

غدد لنفاوی با سرطان خیلی فرق داره خود این غدد ها برای ایمنی هست 

شاید تو غدد هاش اختلال داره 

اما این غدد ها عادیه که تا جایی که میدونم

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

اولا ریز بغل همه غده‌ های لنفاوی وجود داره واسه بعضیا عفونی و متورم میشه که با جراحی جزئی در میارن . مثل آپاندیس.  اینکه میگی سابقه ی سرطان داشته احتمال کم داره باز اون باشه . که اونم با جواب آزمایش مشخص میشه توکلت به خدا باشه . هر غده ای سرطان نیست

پرتو درمانی هم کرد؟ خاله‌ی منم درگیره ۱۸ جلسه شیمی درمانی کرد دو هفته پیش عمل کرد الان کمر درد داره ...

حاجی بیخیال این اصلا سرطان نیست اگه مشکل اینه که گفته باشه 

کلا سرطان کجا غدد لنفی کجا

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
بابا اون بیرادز کوفتی رو پیدا کن عددشو میفهمی ۲ و ۳ نوشته؟؟یا ۴؟

نمیدونم بخدا😭😭😭

پرتو درمانی هم کرد؟ خاله‌ی منم درگیره ۱۸ جلسه شیمی درمانی کرد دو هفته پیش عمل کرد الان کمر درد داره ...

بله پرتو کرده

اره کمر درد و پادرد بسیار شدید داره😭😭