2777
2789

سلام عزیزانم مامانم زیر بغلش و تو سینش توی سونوگرافی گفتن چند غده لنفاوی هست

و منتظر بره ب دکتر جواب نشون بده

بچها یعنی سر‌اطان؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭تو گوگل زده سرطانه😭😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا

همه ادما ب طور طبیعی زیر بغل و سر سینه و کشاله ران و گردنشون پر از غدد لنفاوی هست

بعضیا بخاطر عفونت و مریضی غددشون حتی ورم هم میکنه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

نه خواهرم این چه اسم هرچیو سرطان میزارید یکم غده عفونتی که در اثر چربی زیاد بدن بصورت سفت در جاهای مثل زیر بغل و در بعضی افراد در پشت گردن و زیر سینه رشد میکنه درمانشم سادست

وااا.. هر آدم طبیعی زیربغلش غده لنفاوی داره.. اگه نداشته باشه مریضه

ولی احتمالا ورم کرده باید آزمایش بگیرن ببینن علتش ورمش چیه.. هزارتا دلیل داره یکیش دور از جون سرطانه..

مامان منم همینطوره ولی آزمایش گرف سرطان نبود.. خودتو نگران نکن عزیزم

اگه متورم بشه توی مرحله خیلی وخیم دور از جون به سرطان تبدیل میشه

اره زیر بغلش باد کرده

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نه خواهرم این چه اسم هرچیو سرطان میزارید یکم غده عفونتی که در اثر چربی زیاد بدن بصورت سفت در جاهای م ...

اخه ورم کرده

بیرادز چند زده؟؟این خیلی مهمه birads

نمیدونم