2789
عنوان

دو دل شدم

379 بازدید | 6 پست

میخواستم برم شمشیربازی

مربیه گفت برای قهرمانی تو این سن گذشته

میتونی اموزش ببینی بعد برای مربیگری و داوری اقدام کنی

بنظرتون برم؟

ارزش داره اصن؟

یعنی هیچ امیدی نیست؟:/

چند سالته؟ اگه خیلی به این ورزش علاقه داری هیچ وقت دیر نیست ولی باید منطقی و خیلی دقیق درباره کاری ک ...

18،علاقه که دارم ولی خب تهش انگار چیزی نیست،از طرفی میگم ما مسابقه شمشیربازی بزرگسالانم داریم،ممکنه برم اموزش بیینم و تلاش کنم بعد پیگیربشم بتونم برا مسابقات برم🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

18،علاقه که دارم ولی خب تهش انگار چیزی نیست،از طرفی میگم ما مسابقه شمشیربازی بزرگسالانم داریم،ممکنه ...

برو دنبالش اگه برای خودت دیر شده بود مربی میتونی بشی. ولی خوب به جای شمشیربازی کارای بهتری هست که بتونی انجام بدی. 

برو دنبالش اگه برای خودت دیر شده بود مربی میتونی بشی. ولی خوب به جای شمشیربازی کارای بهتری هست که بت ...

چه کارایی مثلا؟میتونی راهنماییم کنی؟ممنونت میشم عزیزم

چه کارایی مثلا؟میتونی راهنماییم کنی؟ممنونت میشم عزیزم

خوب خیلی کارا!! هر کاری که آینده داشته باشه. باید به همه چیزش فکر کنی. مثلا همین شمشیربازی که گفتی باید بری هزینه کنی کلاس ثبت نام کنی کلی تجهیزات بخری یه مسیر دور تا کلاست بری و بیای تا ایشاللا اگه شد بتونی برای مسابقات انتخاب بشی. شایدم نشی. هیچ درآمدی نداره و ممکنه فقط وقتتو تلف کنی. تو تمام این مدت خانواده و آشناها دائم میگن داری میری شمشیر میزنی؟ حالا آخرش که چی بشه؟ 🤣 نمیگم برای حرف دیگران زندگی کن ولی باید منطقی باشی. بشین فکر کن ببین دوست داری از الان تا پنجاه سال آینده چه کاری انجام بدی؟ تو همین دو سه سال مهم زندگیت که الان هستی تو اون پنجاه سال آینده رو تعیین میکنی. یکی پزشکی رو دوست داره یکی میره معلم میشه یکی میخواد آشپز خوبی بشه و خیلی کارای دیگه. بابد همه چیزشو بسنجی و تصمیم بگیری. 

خوب خیلی کارا!! هر کاری که آینده داشته باشه. باید به همه چیزش فکر کنی. مثلا همین شمشیربازی که گفتی ب ...

اها از این لحاظ...قراره بعد از عید برم میکاپ چون الان شرایطش جور نیس ولی بعد عید اوکیه

اما تا عید تو خونه حوصلم سرمیره نمیدونم چیکارکنم