بچه دوم از چن هفته تکوناش حس میشه من فردا ۱۴هفته کامل میشم به پشت دراز میکشم شکمم یجا جمع میشه بعد میره تو میره سمت راست یا چپ زیر نافم یه چیزی انگار میترکه میگن نفخه میگن بچه دخترباشه زود تکون میخوره راسته
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من شنیدم باید تا هفته بیست صبر کرد برای حرکت جنین اینا بخاطر روده و ایناست من خودم تو هفته ۱۸ تکنای نی نی رو حس کردم
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اینا نفخه و حرکات روده از هفته بیستم به بعد متوجه میشی
بچه اول از ۲۰ هفته هست بچه دوم از هفته های ۱۴ ۱۵ حس میشه البته به نوع جفت هم مربوطه قدامی باشه یا خلفی تو خلفی بیشتر و زود تر مشخص میشع
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سلام عزیزم بچه دوم چه حسی داره ؟من خیلی دوس دارم دومی رو بیارم شوهرم زیاد دلش راضی نیست بخاطر گرونی هاو شرایط میگه میترسم از عهده اش برنیایم ولی من میگم توکل به خدا مطمئن باش خدا کمک مون میکنه
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره
دوتا بچه دارم هردو از هفته بیست متوجه حرکاتش شدم دکتر هم همینو گفت تا قبل از بیست قاب ...
منم دو تا بچه دارم عزیزم پسر اولم رو از هفته۲۱ اینا متوجه شدم جفت هم قدامی بود پسر دومم رو از ۱۵ هفتگی کاملا مشخص بود جفت هم خلفی بود حرکات روده اینا هم نبود چون تجربه بارداری داشتم ک کاملا حرکات روده با بچه رو میشه تشخیص داد دکتر هم بهم گفت دومی رو زود متوجه میشی
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍