2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید؟

122 بازدید | 20 پست

یه خونه ای رو اجاره کردیم هنوز نرفتیم توش ولی قرارداد بستیم امشب رفتم ببینمش متوجه شدم دقیقا رو به روش یه خونه متروکه خرابه و این خونه طبقه دومه و دیدش تو شب خیلی ترسناکه چیکار کنم خیلی می ترسم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میتونید قرار داد رو فسخ کنید بگید اینجا نمیتونیم بمونیم وبه پول پیش نیاز داریم یا اینکه اون ساختمون رو بسپاری دست فراموشی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب میتونید قرار داد رو فسخ کنید بگید اینجا نمیتونیم بمونیم وبه پول پیش نیاز داریم یا اینکه اون ساختم ...

آخه رو به روی خونست البته با خودم میگم پس بغلیاش چیکار می کنن فکر کن کنار پنجرشون خونه متروکست

آخه رو به روی خونست البته با خودم میگم پس بغلیاش چیکار می کنن فکر کن کنار پنجرشون خونه متروکست

درکت میکنم شما هیچوقت نمیتونی باهاش کنار بیای اما میتونی عادت کنی به وجودش 

من تو خونم یه اتاق دارم اون تو به شخصه یه چیزی دیدم هم خودم هم شوهرم کلا دراون اتاق رو برا همیشه بستیمش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منم میگم ترسناکه تا ته خونه دیده میشه همه پنجره ها شکسته خونه خراب

من باشم نمیرم چون ادم ترسویی ام😐و اینکهههه تحمل دیدن چنین چیزایی رو ندارم دیونه میشم

حقو ولش ادب فداش