2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میشه بگی چی دیدین؟

بببین خونه ما بزرگه یه قسمتش قدیمیه تو یه اتاقش اوایل شبا میخوابیدیم که من واضح میدیدم که یه موجود بالا سر دخترم وامیسته دخترم ۴سالش بود اون تایم تاچشممو کامل باز میکردم میچسبید به دیوار وآروم میرفت تو کمد دیواری چند بار به شوهرم گفتم اتاق خوابمونو تغییر بدیم تا زمانیکه خودش با چشماش ندید که به هم حمله ور شده بودن جابجا نشد از اون زمان اون اتاق برا همیشه درش قفل شد ولی باز ترددتو حیاط زیاد بود دیگه یه جورایی عادت کردیم حتی یه زمان هم من با کاربری قبلیم یهو یه عکس انداختم که خیلیا دیدنش ولی متاسفانه منو گزارش زدن وترکوندن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بببین خونه ما بزرگه یه قسمتش قدیمیه تو یه اتاقش اوایل شبا میخوابیدیم که من واضح میدیدم که یه موجود ب ...

وای چه ترسناک و در عین حال جالب..من این مباحث رو دوست دارم واقعا..ببخشید عزیزم ی سوال دیگه اون که شما می‌دیدی بالاسر دخترتون  چه شکلی بود؟

وای چه ترسناک و در عین حال جالب..من این مباحث رو دوست دارم واقعا..ببخشید عزیزم ی سوال دیگه اون که شم ...

مثل ادم ولی کوتوله تو مثلا قد ۸۰سانتی موهای فر سیاه وچشم کاملا سیاه براق

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز