2777
2789
عنوان

خودکشی😭💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 60 پست
عصبانی میشه زود کنترل خشم نداره داد میزنه حرفای تلخ میزنه   بد برداشت میکنه همه چیو زبو ...

ارع   ولی شوهر من پنیک داره    بیزارم کرده از زندگی

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به حدی امشب حالم بده که... ببخشید انرژی منفی میدم بهت ولی منی که به عمرم داد نزدم عصبانیتمو کسی ندی ...

خیلی سخته انشالله مشکلت حل بشه 

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
بعد الان خیلی ریلکس عقب وایستاده مث ادمای عاقل مث ادمای سالم بمن میگه روانی برو دکتر

والا شوهر من خودشم قبول داره مریضه ولی به من میگه  بی حیا    بعضی وقتا اینقدر زر میزنه منم جوابشو میدم اینو میگه 

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
دقیقا غصله امشب من همینه  منی که آخر آرامش بودم انقد امروز بچمو دعوا کردم سرش داد زدم که دو س ...

منم دیونه شدم

عصبی شدم

انقد جیغ میزنم گلوم درد میگیره

خودمو میزنم

میکوبم ب در و دیوار

با همه درگیر میشم

چیه این زندگی که یهو یجوری عوضت میکنه خودتم خودتو نشناسی

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
منم دیونه شدم عصبی شدم انقد جیغ میزنم گلوم درد میگیره خودمو میزنم میکوبم ب در و دیوار با همه در ...

وای واقعا خوب گفتی خودتو نمیشناسی

من امروز به مامانم حتی چیز گفتم الکی

به بچم که دیواری کوتاه تر از اون نیست

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

هروقت هرکاری کردم فک کردم داره همه چی درست میشه خرابتررشد... میدونی تا خاستم رنگ خوشیو ببینم دیدم س ...

خواهر من من جای تو نیستم و نمیتونم هم تصمیم بگیرم ولی از نظر من حتما اون به صلاحت نبوده میدونم پشیمونی بعد پشیمونی خیلی سخته ولی درس میشه.. به خودت سخت نگیر. تمام کائنات پیرو حرفای تو هستش وقتی یه کاری رو خواستی شروع کنی اول به خدا توکل کن و تمام انرژی های منفی رو از خودت دور کن بگو اگه خدا بخواد حتما میشه. هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیس، اونه که بهترین رفیقته 

باور کن الان خیلیا هستن که وضعیتشون از تو بدتره 

سعی کن خودت رو با یه کاری مشغول کنی متاسفانه وضعیت کشورمون تو حال الانمون هم بی تاثیر نیس 

خیلیا تو فشارن