2777
2789
عنوان

خودکشی😭💔💔💔💔💔

617 بازدید | 60 پست

چرا ادم همیشه وسطش یا اخرش ک میشه جا میزنه؟

چرا انقد سخته

نه درست میشه نه عرضه داری تمومش کنی

خدایا الان که چی مصلا؟چیو میخای ثابت کنی 

خسته شدم 

منو ببین...

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نماز میخونی؟

من‌نمیخونم چنددددسالیه نمیخونم دلم تنگ شده واسه خدا حس میکنم منو انداخته اون گوشه موشه ها ک چشمش بهم نخوره 

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱

احتمالا  شیاطین از جهنم اومدن داخل بدنت واقعا این حرفم درسته  اونجا اینقدر زجر میکشن که موقتا میان تو بدن آدمای ضعیف خواهشا به خدا وصل شو و تمرکز کن روی خدا من اینو الکی نمیگم

من‌نمیخونم چنددددسالیه نمیخونم دلم تنگ شده واسه خدا حس میکنم منو انداخته اون گوشه موشه ها ک چشمش بهم ...

تا نماز نخوندی هیچییییی از خدا نخواه تموم

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
هیچ کار خدا بی حکمت نیست عزیزم اگه الان سختی میکشی بعدا قوی میشی اگه الان ناراحتی بعدا خوشحال نیشه ...

چند ماه چند سال؟خسته شدم بخدا دیگه نمیکشم قوی شدن به چه قیمتی

نمیخاممممم اقا نمیخام💔🥲

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
اگه خاستی درخواست دوستی بده اگرم راحت نیستی هرجور خودت دوس داری خیلی دلم گرفته....

نمیتونم عزیزم ببخشید😥

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱
نه خسته شدم از بس دعا کردم قران خوندم نذر کردم گریه کردم

پس نماز بخون بعد از  خدا بخواه نجاتت بده

وقتی غمی مشکلی چیزی میفته تو زندگیمون خدا میخواد گناهامونو کمتر کنه شاید یکی از گناهات این باشه که نماز نمیخونی

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

بد به دلت راه نده، خداهم هم یه روزی نگاهت مکنه، دستتو میگیره،، چه دیر چه زود، شده که اطمینان میدم، خودکشی تهش هیچی نیست، اگر خدا خودش نمیخواست که تا الان نبودی، زندگی کن بره، عشق کن، حال بد دلتو با دوا خوب کن، سر و ته خودکشی پشیمونیه، باور کن، من به عنوان یه آدم افسرده، دارم بهت میگم خوب میشی، همونجوری ک من دارم خوب میشم، سر پا میشی، همونجوری که من دارم سرپا میشم، همونجوری که بقیه دارن سرپا و خوب میشن، تحمل کن، قطعا تو هم یه روز به این روزات میخندی، همونقدر شاد و خوشحال میخندی و میگی چرا اینجوری بودم، نزدیکه، فقط امید داشته باش و تکیه کن به خدا،