2777
2789
عنوان

خودکشی😭💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 60 پست
من‌نمیخونم چنددددسالیه نمیخونم دلم تنگ شده واسه خدا حس میکنم منو انداخته اون گوشه موشه ها ک چشمش بهم ...

اکثر آشفته حالا فکر میکنن خدا دوسشون نداره در صورتیکه الان عاشقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه چند سال؟خسته شدم بخدا دیگه نمیکشم قوی شدن به چه قیمتی نمیخاممممم اقا نمیخام💔🥲

عزیزم من تو زندگیم بی نهایت سختی کشیدم هنوزم میکشم اما به خدا ایمان دارم که بعدش قشنگه 

بد به دلت راه نده، خداهم هم یه روزی نگاهت مکنه، دستتو میگیره،، چه دیر چه زود، شده که اطمینان میدم، خ ...

تحملم تموم شده

نمیدونی چ فکرای تو سرمه نمیدونی چندبار خاستمو نشد نمیدونی چه بغضی تو گلومه چندساله نمیشکنه سرطان شده تو وجودم

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
من‌نمیخونم چنددددسالیه نمیخونم دلم تنگ شده واسه خدا حس میکنم منو انداخته اون گوشه موشه ها ک چشمش بهم ...

من میگم خدا وقتی داشته ما آدما رو خلق میکرده چه حسی داشته ؟خودمو تصور میکنم میبینم عاشق ما هست تک به تک اعضا رو با عشق پرورونده  مگه میشه الان بخواد بندازه یه گوشه که چشمش نخوره ؟؟ اون عاشق ماست و هر لحظه آغوشش برای ما بازه 

خدایم برایم کافیست💗

خدایااااا منم  ببین  دیگه بریددددم  دیگه نمیتونم  دیگه تحمل ندارم   تا کی عذاب تا کی سختی  خدایااا به بزرگیت قسم  دیگه نمی تونم تحمل کنم داغوووونم   امشب خودمو   تموم میکنم 

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
تحملم تموم شده نمیدونی چ فکرای تو سرمه نمیدونی چندبار خاستمو نشد نمیدونی چه بغضی تو گلومه چندساله ن ...

ببین منو، هرچی که باشه، هرچی که توی سرته، هر فکری که کردی، هرچیزیو که خواستی و نشد، نه نیار، خم به ابرو نیار، نزار کسی بهت به گه بالا چشمت ابرو عه، باید قوی باشی، رمز موفقیت تو، اینه که به خودت و خدا ایمان داشته باشی، قوی باشی، تنها چیزی که نمیتونی بپذیریش، نه نداره، ولی و اما نداره، باید بتونی، شده حتی زوری