عزیزم بچه یک روزه نخوابه مشکلی نیست اگر گریه نمیکنه بزار توی افکار خودش غرق باشه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
انشالله که خیلی زود چشمت روشن میشه عزیزم سوره مریم و یوسف عالیه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اره میگن هر ۳ ساعت ۵دقیقه بخوره کافیه دیگه من ۵دقیقه دادم دیگه خیلی درد دارم نمی تونم
نه خیلی کمه تا وقتی خودش سینه رو ول نکرده بزار بخوره کم شیر بدی شیرت زیاد نمی شه می مونه داخل سینت دردناک می شه خود نی نی اب بدنش کم می شه احتمال اینکه دور از جون زردی بگیره بیشتر می شه همین شیر دادن باعث می شه رحمت جمع بشه خونریزیت کنترل بشه هر یکساعت شیر بده ول کرده اروغش و بگیر از اون یکی سینت هم بهش بده