سلام به همه خوبین اول از هر چیزی معذرت میخوام که بد موقع پست میزارم میخواستم بدونم کسی اینجا هست که از مو زدن با قیچی بترسه یعنی فوبیای قیچچی رو داشته باشه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست مامانم داشت موهامو میزد که یه جام زخم شد از اون موقع از مو زدن میترسم البته امسال رفتم ارایشگاه موهامو زدم اونم واسه ام معجزه بود و دلمم میخواد بازم کوتاه کنم
بچه بودی مونده تو ذهنت خوبه کهامسال رفتی ارایشگاه سعی کن دوباره بری هرچی نریارایشگاه و موهاتو نزنی ...
اره تا جایی که یادمه اینو از مامانم شنیده بودم یعنی یادم نبود تو خونه ما یه مغازه هست که حبوبات و اینا میفروشه قبلا یکی اونجا یه ارایشگر اومده بود و سال ۹۹ بود با مامانم رفتم موهامو زدم اما خوب از اونجا رفت و امسال تنهایی رفتم موهامو زدم به ممامانم گفته بودم کجا میرم ولی داداشمو فرستاده بود دنبالم کنه که ببینه جایی که میرم دقیقا کجاست که اگه نتونستم بزنم بیاد منو ببره
چقدر بد که یه اتفاق باعث میشه اینجوری ذهنادم تحت تاثیر قرار بگیره ولی هیچی نیست باورکن خودت تو ذه ...
سلام عزیزم من بلاخره امروز رفتم موهامو کوتاه کردم با اینکه سختم بود از نظر استرسم میگم ولی اینکارو انجام دادم ولی چند دفعه موقع مو زدن همه اش تکون میخوردم دفعه قبلم تکون میخوردم ولی بلاخره زدم و سرم سبک شد چون تو این پستم نظر داده بودی گفتم بهت خبر بدم