2777
2789
عنوان

سلام

73 بازدید | 18 پست

سلام به همه خوبین اول از هر چیزی معذرت میخوام که بد موقع پست میزارم میخواستم بدونم کسی اینجا هست که از مو زدن با قیچی بترسه یعنی فوبیای قیچچی رو داشته باشه؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسیب دیدی با قیچی؟

دوست مامانم داشت موهامو میزد که یه جام زخم شد از اون موقع از مو زدن میترسم البته امسال رفتم ارایشگاه موهامو زدم اونم واسه ام معجزه بود و دلمم میخواد بازم کوتاه کنم 

دوست مامانم داشت موهامو میزد که یه جام زخم شد از اون موقع از مو زدن میترسم البته امسال رفتم ارایشگاه ...

بچه بودی مونده تو ذهنت خوبه که‌امسال رفتی ارایشگاه سعی کن دوباره بری هرچی نری‌ارایشگاه و موهاتو نزنی ترست بیشتر‌میشه باید باهاش روبرو بشی

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
بچه بودی مونده تو ذهنت خوبه که‌امسال رفتی ارایشگاه سعی کن دوباره بری هرچی نری‌ارایشگاه و موهاتو نزنی ...

اره تا جایی که یادمه اینو از مامانم شنیده بودم یعنی یادم نبود تو خونه ما یه مغازه هست که حبوبات و اینا میفروشه قبلا یکی اونجا یه ارایشگر اومده بود و سال ۹۹ بود با مامانم رفتم موهامو زدم اما خوب از اونجا رفت و امسال تنهایی رفتم موهامو زدم به ممامانم گفته بودم کجا میرم ولی داداشمو فرستاده بود دنبالم کنه که ببینه جایی که میرم دقیقا کجاست که اگه نتونستم بزنم بیاد منو ببره 

اره تا جایی که یادمه اینو از مامانم شنیده بودم یعنی یادم نبود تو خونه ما یه مغازه هست که حبوبات و ای ...

هرچی بوده گذشته سعی کن دیگه بهش فکر‌نکنی و هرچند وقت یبار بری ارایشگاه تا ترست بریزه 

هرچی بوده گذشته سعی کن دیگه بهش فکر‌نکنی و هرچند وقت یبار بری ارایشگاه تا ترست بریزه 

من ارایشگاه رو امسال تنهایی اولین بارم بود رفته بودم فقط هم واسه کوتاهی موهام رفتم 

من ارایشگاه رو امسال تنهایی اولین بارم بود رفته بودم فقط هم واسه کوتاهی موهام رفتم 

چقدر بد که یه اتفاق باعث میشه اینجوری ذهن‌ادم تحت تاثیر قرار بگیره

ولی هیچی نیست باور‌کن خودت تو ذهنت بزرگش‌کردی

چقدر بد که یه اتفاق باعث میشه اینجوری ذهن‌ادم تحت تاثیر قرار بگیره ولی هیچی نیست باور‌کن خودت تو ذه ...

اره خودم کردمم و استرسی هم هستم و زندگیمو سخت کردم 

چقدر بد که یه اتفاق باعث میشه اینجوری ذهن‌ادم تحت تاثیر قرار بگیره ولی هیچی نیست باور‌کن خودت تو ذه ...

سلام عزیزم من بلاخره امروز رفتم موهامو کوتاه کردم با اینکه سختم بود از نظر استرسم میگم ولی اینکارو انجام دادم ولی چند دفعه موقع مو زدن همه اش تکون میخوردم دفعه قبلم تکون میخوردم ولی بلاخره زدم و سرم سبک شد چون تو این پستم نظر داده بودی گفتم بهت خبر بدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز