2821
2789

ب منم بگو ..

تو چ زمینه ای حسادت میکنید؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب منم بگو .. تو چ زمینه ای حسادت میکنید؟

مثلا از آشناها یا دوستانم 

ببینم داره پیشرفت میکنه و من عقب موندم اذیت میشم ،خیلی زیاد

و متاسفانه راه رقابت رو برام میبنده چون اعصابم و گاها تمرکزم میره به اون سمت و عقب می مونم

حسادت واقعا حس عجیبیه...منم گاهی آدم حسودی میشم ولی بخیل و بدخواه نیستم

اما چندنفر آدم میشناسم که هم حسودن هم بخیل و بدخواه...خداشاهده یه دوستی دارم بس که همه این ویژگیهارو داره اگ بهش بگی یه چاقو بده سر خودمو ببرم نمیده بس ک بخیل و بدخواه و حسوده..خدارشکر هزاربار شکر که جز خدا ب کسی نیاز ندارم

دلم پر بودا😅

حسادت واقعا حس عجیبیه...منم گاهی آدم حسودی میشم ولی بخیل و بدخواه نیستم اما چندنفر آدم میشناسم که ه ...

ببینم منم گاهی بدخواه و بخیل میشم، این خیلی بده و از لحاظ روحی برای خودم تاسف میخورم، ولی میخوام حلش کنم

مثلا از آشناها یا دوستانم  ببینم داره پیشرفت میکنه و من عقب موندم اذیت میشم ،خیلی زیاد و متاس ...

دقیقا منم همینطورم

خودمو دارم داغون میکنم...از نعمتایی ک خدا بهم داده یادم رفته فقطموفقیاتی دیگران توی چشممه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

ببینم منم گاهی بدخواه و بخیل میشم، این خیلی بده و از لحاظ روحی برای خودم تاسف میخورم، ولی میخوام حلش ...

تنها نیستی منم همبنجوریم ...وقتی یکی پیشرفت میکنه تا چند روز فکرم درگیره تا چند روز خود خوری میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببینم منم گاهی بدخواه و بخیل میشم، این خیلی بده و از لحاظ روحی برای خودم تاسف میخورم، ولی میخوام حلش ...

حسود بودن با بخیل و بدخواه بودن فرق داره

حسود حسش گذراس 

بدخواه اما دلش میخاد ازبین بری درحالی ک حسود ب فکر نابودیت نیس فقط حسرت چیری ک تو داری میکشه

دقیقا منم همینطورم خودمو دارم داغون میکنم...از نعمتایی ک خدا بهم داده یادم رفته فقطموفقیاتی دیگران ...

چه کنیم، ببین واقعا از این رفتار متنفرم، خودمون هم لاجرم میدونیم که این رفتار به ضررمونه، و سعی هم کردیم برای حل کردنش،ولی نشده، خودم خیلی اوقات سعی کردم مهربون تر و خیرخواه تر باشم و شاید یک روز بودم، ولی باز رفتم به همونی که بودم، و اینکه طرف مقابل بفهمه بهش حسودی میکنیم بیشتر عذاب میده، واقعا چه کنیم بنظر شما؟

حسود بودن با بخیل و بدخواه بودن فرق داره حسود حسش گذراس  بدخواه اما دلش میخاد ازبن ب درحالی ک ...

خب من گاهی به فکر نابودی طرف هم افتادم، هیچ ترسی هم از گفتنش ندارم،چون میخوام برطرف کنم اخلاق بدمو 

چه کنیم، ببین واقعا از این رفتار متنفرم، خودمون هم لاجرم میدونیم که این رفتار به ضررمونه، و سعی هم ک ...

نمیدونم بخدا منم همش میترسم ک از صورتم متوجه حسادتم بشن اطافیان هر چی ب زبون وانمود میکنم ک از پیشرفتشون خوشحالم ولی خوب صورتم تابلو مبکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40