2821
2789
عنوان

درمان حسادت

245 بازدید | 20 پست

درود بر دوستان شب بخیر و خوشی باشه 

یک سوالی داشتم

لطفا راهنمایی کنید 

من آدم گاها حسودی هستم و متنفرم از این رفتار،مثلا اگر کسی درکنارم ببینم داره از من میزنه جلو اعصابم خیلی بهم میریزه،اگر ببینم نسبت به من پیشرفت بیشتری کرده اعصابم داغون میشه.

ببینید ممکنه من حسود باشم ولی میخوام بر طرفش کنم،واقعا متنفرم از این اخلاق چون گاها تمرکز خودمو بهم میریزه و به ضررم میشه و نه تنها باعث پیشرفت و رقابت نمیشه برام بلکه درجا میزنم و ذهنم داغون میشه

لطفا اگر پادکستی کتابی یا چیزی که واقعا بدرد بخوره برای درمان این مرض دارید بهم بگید، بسیار متشکر می شم و اگر واقعا کمکم کنه همیشه دعاتون میکنم.

واقعا امیدوارم هیچکس به این بیماری دچار نشه که روحش و جسمشو اذیت میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منحرفش کن. وقتی می بینی کسی پیشرفتی کرده سعی کن باهاش همزات پنداری کنی و حس کنی تویی که رفتی جلو

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

چند سالته؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
ادم ها بخاطر نداشته هاشون حسودی میکنن تنام تلاشتو بکن تا بهترین خودت باشی اینحوری حسادت نمیکنی

دقیقا همینه و متاسفانه این مقایسه خودم گاها داغونم میکنه،و نمیتونم به آسونی جلوش رووبگیرم، حتی گاها جلوی تلاشم رو هم میگیره

۲۰

کاش یه تاپیک میزدی درمورد اخلاق اقایون توضیح میدادی😐

من دوست دارم شناخت پیدا کنم تا ابد که مجرد و سینگل نمیمونم. البته ببخشید این ربطی به تاپیکت نداشت

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
کاش یه تاپیک میزدی درمورد اخلاق اقایون توضیح میدادی😐 من دوست دارم شناخت پیدا کنم تا ابد که مجرد و ...

هرآقایی متفاوته هیچ میوه ای میوه سالم نیست، گاها درونشون باید واضح باشه و این هم با عدم دلبستگی در طول مدت حداقل ۲ سال میتونی متوجه بشی ولی درکل از هر دو جنس ،آدم خوب کم شده آبجی جان

هرآقایی متفاوته هیچ میوه ای میوه سالم نیست، گاها درونشون باید واضح باشه و این هم با عدم دلبستگی در ط ...

کاملا درست میگی.

من رو همسایمون کراش زدم. سعی میکنم فراموشش کنم اما زود به زود میبینمش. اونم خیره میشه به چشام😐

نمیدونم دلیل رفتارش چیه . چیزی هم نمیگه‌. فقط یه بار منتظر تاکسی بودم برد رسوند

کاملا درست میگی. من رو همسایمون کراش زدم. سعی میکنم فراموشش کنم اما زود به زود میبینمش. اونم خیره م ...

به هرحال مراقب خودت باش و به هرکسی زود دل نبند،و لطفا تا وقتی واژه ای زیبا به نام خاطر خواه هست از کلماتی مثل کراش استفاده نکن😁

و درکل هیچکس در زندگی با ارزش تر از تو نیست و سعی کن اول عاشق خودت باشی و خودتو تو دام آدم ها نندازی، آدمای بد

هر انسانی ارزش هایی داره، خط قرمزهاتو ابتدا مشخص کن و با دید باز و راه مشخص وارد رابطه سالم شو، نه کثافت، چون بازم اگر اینطور بشه یعنی خودتو دوست نداشتی ،ولی با خدا همه چیز حل میشه، از خدا خواهش کن