2777
2789
عنوان

چرا بزرگ نشدم!

494 بازدید | 48 پست

حس میکنم بزرگ نشدم و بچه موندم...

تو این سه چهار سال کلی رنج کشیدم ولی هیچ کدوم باعث رشدم نشدن که هیچ پسرفتم کردم

شما هم تا حالا همچین حسی داشتید؟

نه افسرده

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جمله زیبا در این مورد شنیدم:

اگر تو از درون رنج رشد نکنی رنج از درون تو رشد میکند

یعنی هی تلنبار میشه و بزرگ تر میشه مگر اینکه اونقدر بزرگوار بشی که ببخشی

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
امیدوارم خوب شی😥❤

منو مسخره نکن من قصد توهین نداشتم که سریع عصبانی میشی فقط خسته بودم ای نزاشتم خانوم محترم 

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
یه جمله زیبا در این مورد شنیدم: اگر تو از درون رنج رشد نکنی رنج از درون تو رشد میکند یعنی هی تلنبا ...

در واقع الان تو وضعیت تلنبار شده ام...خب اخه اصلا دست خود ادم نیست که توانشو نداره

حالا من حس می کنم بچه تر شدم قبلا عاقل تر و خانوم تر بودم 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
منو مسخره نکن من قصد توهین نداشتم که سریع عصبانی میشی فقط خسته بودم ای نزاشتم خانوم محترم 

من منظور بدی نداشتم مسخره هم نکردم

اگر ناراحت شدی ببخشید

صرفا منظورم این بود که امیدوارم بتونی از این حال بد نجات پیدا کنی چون فکر کردم گفتی که احساس افسردگی میکنی