2777
2789
عنوان

چرا بزرگ نشدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 48 پست
در واقع الان تو وضعیت تلنبار شده ام...خب اخه اصلا دست خود ادم نیست که توانشو نداره

الآن که رو هم تلنبار شده خوبت شده؟! فایده داشته؟! به چیزی رسیدی؟! دقیقا برعکسشه وقتی واقعا دلت رو صاف کنی واقعا احساس میکنی که سایز روحت تغییر کرده قوی تر شدی بزرگ تر شدی

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا من حس می کنم بچه تر شدم قبلا عاقل تر و خانوم تر بودم 

دقیقا منم همین حسو دارم

قبلا خیلی بهتر بودم میدونستم چه حرفی و بزنم،احساساتمو کنترل کنم...

و الان همون توانایی هارو هم از دست دادم

من منظور بدی نداشتم مسخره هم نکردم اگر ناراحت شدی ببخشید صرفا منظورم این بود که امیدوارم بتونی از ...

ممنون قشنگم حس های بدتو بریز بیرون به زندگی برگرد شاد شو لذت ببر و اینکه من چیزی نگفتم که فکر کنید افسرده ام به هرحال امیدوارم یه روزی تو قلبتون کلی حس خوب سرشار از زندگی باشه موفق باشین  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
الآن که رو هم تلنبار شده خوبت شده؟! فایده داشته؟! به چیزی رسیدی؟! دقیقا برعکسشه وقتی واقعا دلت رو صا ...

نه خب کلی به عقده هام اضافه شده

حقیقتا قبلا نظر هیچ گس بزام مهم نبود ولی الان حتی با کوچکترین رفتار بی منظورشون هم ناراحت میشم

ولی در حال حاظر نمیدونم چطور خودمو نجات بدم

اسی بیچاره کجا مسخرت کرد مگه؟

شما مدافع حقوق اسی های نی نی سایت هستید عزیزم     نه متاسفانه هم من هم ایشون منظورهم رو بد متوجه شدیم انشاللله اسی جان موفق بشن و خیلی زود این حس ها بد  از قلب مهربونشون بیرون برن

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
چجوری دلمونو صاف کنیم؟میشه بیشتر توضیح بدی؟اخه منم حس اسی رو دارم

راستش منم همین مشکل رو داشتم، خیلی طول کشید، اول باید حال خودمونو خوب کنیم و یاد بگیریم که قرار نیست هیییییچ کسی حال ما رو خوب کنه یا خوشبختمون کنه، خوشبختی یه حس از درونه که میتونی با یک نون خشک و چایی داشته‌باشیش یا با هر شب شیشلیک نداشته باشی

اونوقت میفهمی بدی‌هایی که دیگران بهت کردن هییییچ تاثیری توی این خوشبخت بودن یا نبودن نداشته و تو میتونستی خییلی راحت ببخشی و فراموش کنی ولی با دل کوچیکت به روح خودت آسیب زدی و هی به دل گرفتی و بیشتر غصه خوردی و افسرده و عصبانی و کینه‌ای و چه و چه و چه شدی... (دور از جون)

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
ممنون قشنگم حس های بدتو بریز بیرون به زندگی برگرد شاد شو لذت ببر و اینکه من چیزی نگفتم که فکر کنید ا ...

شما خودت یه جوری نوشتی  نه افسرده     من هم فکر کردم   منظورت اینه که   افسردگی داری   بعد اومدی پریدی پاچه ی اسی رو گرفتی   که مسخره و نوهین  نکن. چرا واقعا؟ فازتون چیه.اولا که افسردگی توهین نیس  یه بیماری روحیه مثل بیماری های جسمی. بعدش هم    شما بدجور نوشتی  ما فکر کردیم منظورت به خودته

ممنون قشنگم حس های بدتو بریز بیرون به زندگی برگرد شاد شو لذت ببر و اینکه من چیزی نگفتم که فکر کنید ا ...

من پرسیده بودم شما هم همچین حسی داشتید؟ شما نوشته بودی افسرده که من فکر کردم منظورت خودتی...

سوءتفاهم شد

مرسی از دعاتون❤

شما مدافع حقوق اسی های نی نی سایت هستید عزیزم       نه متاسفانه هم من هم ایشون منظو ...

بد نبود   انقد پررو نباشی و تو هم  یه معذرت خواهی ساده از اسی میکردی   اره من مدافع همه ی مظلومام