2777
2789

بله 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خیلی سمج بودم براش ولی الان میگم خداروشکر ک نزاشتن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراا ینی الان زندگی بهتره تا اینکه با اون ازدواج میکردی؟

الان قطعا زندگیم بهتره و بهترم میشه 

من سنی ندارم ولی نسبت به سنم بیشتر زندگی کردم

اون موقعه میگفتم نه فقط اون باشه من فقط میخام اون باشه بدون هیچی ، ولی الان میگم زندگی فقط عشق نیست ، عشق تا یه جا شیرینه تا یجا خوبه ، کسی ک اخلاقش زیاد خوب نیست برا چیم بود ، پشتکار نداشت  ، منفی نگر باشه برا چیمه ، واقعا میگم همه چیز عشق نیست ، اتفاقا همه چیز در زندگی اخلاقه ، تعهد ، وفاداری ، پشتکار ، خانوادس ، الان بعضی وقتا ناخودگاه یادش میوفتم ولی دیگ نمیخامش ، چون میدونم ارزشم خیلی بیشتره ، و میخام منی ک فقط یکبارا قراره زندگی کنم درست زندگی کنم ، کنار کسی باشم ک انسان باشه

الان قطعا زندگیم بهتره و بهترم میشه  من سنی ندارم ولی نسبت به سنم بیشتر زندگی کردم اون موقعه ...

شما گفتین ک تموم کردین یا اون رفت 

همم اینکه اون موقعه اولین عشقتون بود ک تونستین فراموشش کنین ؟

ببیخشید زیاد سوال پرسیدم واقعن به این حرفا نیاز دارم 

برا عروس شدنم صلوات 
چرا؟! 💔

تو پیام پاینی گفتم

شما گفتین ک تموم کردین یا اون رفت  همم اینکه اون موقعه اولین عشقتون بود ک تونستین فراموشش کنین ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس من جوابتو میدم و اگ کمکی خواستی هم خوشحال میشم کمکت کنم

اره اولیش بود

دعوامون شد سر یه مسئله مسخره ، بعد من کلی براش زنگ زدم و اگ خانوادم میفهمیدن منو میکشتن ولی من براش زنگ میزدم و اون انگاررر نه انگاررر  یبار تصمیمم رو گرفتم ، جلو خودم وایسادم ، زدم اول از همه جا بلاکش کردم بعدش بیخیالش شدم ، سخت بود ولی واقعا دیدم من شاید الان تا یه مدت کنارش احساس خوشبختی کنم ولی اخری نداره ، و هزاران نفر رو برام خانوادم مثال زدن ک اینجوری ازدواج کردن و طلاق گرفتن ، منم برا زندگی خودم و ارامش تودم رهاش کردم و الان فقط بفکر خودمم و اینکه بتونم پیشرفت کنم

درخواست دوستی بدم چنتا سوال دیگم بپرسم؟

اره عزیزم م

راحت باش

اره هر روزی که میگذره خداروهزار بار شکر میکنم مخصوصا الان که ازدواج کردم میفهمم که چه بلایی از سرم گذشته و چه کار خوبی کردم که به اون آدم نرسیدم ولی اون زمان اینجوری فکر نمی‌کردم هرچند بس که بهم خیانت کرد و اذیتم کرد ولش کردم ولی بازم حاضر بودم باهاش ازدواج کنم خدا بهم رحم کرد