2777
2789

بله 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خیلی سمج بودم براش ولی الان میگم خداروشکر ک نزاشتن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چراا ینی الان زندگی بهتره تا اینکه با اون ازدواج میکردی؟

الان قطعا زندگیم بهتره و بهترم میشه 

من سنی ندارم ولی نسبت به سنم بیشتر زندگی کردم

اون موقعه میگفتم نه فقط اون باشه من فقط میخام اون باشه بدون هیچی ، ولی الان میگم زندگی فقط عشق نیست ، عشق تا یه جا شیرینه تا یجا خوبه ، کسی ک اخلاقش زیاد خوب نیست برا چیم بود ، پشتکار نداشت  ، منفی نگر باشه برا چیمه ، واقعا میگم همه چیز عشق نیست ، اتفاقا همه چیز در زندگی اخلاقه ، تعهد ، وفاداری ، پشتکار ، خانوادس ، الان بعضی وقتا ناخودگاه یادش میوفتم ولی دیگ نمیخامش ، چون میدونم ارزشم خیلی بیشتره ، و میخام منی ک فقط یکبارا قراره زندگی کنم درست زندگی کنم ، کنار کسی باشم ک انسان باشه

الان قطعا زندگیم بهتره و بهترم میشه  من سنی ندارم ولی نسبت به سنم بیشتر زندگی کردم اون موقعه ...

شما گفتین ک تموم کردین یا اون رفت 

همم اینکه اون موقعه اولین عشقتون بود ک تونستین فراموشش کنین ؟

ببیخشید زیاد سوال پرسیدم واقعن به این حرفا نیاز دارم 

برا عروس شدنم صلوات 
چرا؟! 💔

تو پیام پاینی گفتم

شما گفتین ک تموم کردین یا اون رفت  همم اینکه اون موقعه اولین عشقتون بود ک تونستین فراموشش کنین ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس من جوابتو میدم و اگ کمکی خواستی هم خوشحال میشم کمکت کنم

اره اولیش بود

دعوامون شد سر یه مسئله مسخره ، بعد من کلی براش زنگ زدم و اگ خانوادم میفهمیدن منو میکشتن ولی من براش زنگ میزدم و اون انگاررر نه انگاررر  یبار تصمیمم رو گرفتم ، جلو خودم وایسادم ، زدم اول از همه جا بلاکش کردم بعدش بیخیالش شدم ، سخت بود ولی واقعا دیدم من شاید الان تا یه مدت کنارش احساس خوشبختی کنم ولی اخری نداره ، و هزاران نفر رو برام خانوادم مثال زدن ک اینجوری ازدواج کردن و طلاق گرفتن ، منم برا زندگی خودم و ارامش تودم رهاش کردم و الان فقط بفکر خودمم و اینکه بتونم پیشرفت کنم

درخواست دوستی بدم چنتا سوال دیگم بپرسم؟

اره عزیزم م

راحت باش

اره هر روزی که میگذره خداروهزار بار شکر میکنم مخصوصا الان که ازدواج کردم میفهمم که چه بلایی از سرم گذشته و چه کار خوبی کردم که به اون آدم نرسیدم ولی اون زمان اینجوری فکر نمی‌کردم هرچند بس که بهم خیانت کرد و اذیتم کرد ولش کردم ولی بازم حاضر بودم باهاش ازدواج کنم خدا بهم رحم کرد